Claror, més que fitness!

Apunta't a la cercavila per defensar l'escola catalana. No hi pots faltar!

2 de juny, 2014

La coordinadora d’entitats cíviques i educatives fa una crida a sumar-se a una mobilització de país per defensar l'escola catalana i des de Claror en donem un ferm suport. El proper 14 de juny milers de catalans hem hem de sortir als carrers de Barcelona per defensar la nostra escola.
 
Somescola.cat convoca a tots i totes: famílies, mestres, centres i AMPEs, capgrossos i gegants, tabalers i batucàires, animalari, diables, companyies de teatre al carrer i de cervavila, escoltes i esplais... S’hi podrà assistir tant de forma individual com amb comparses.
 
Apunta't en aquest enllaç, us estem esperant!
 
La coordinadora d’entitats cíviques i educatives fa una crida a sumar-se a una mobilització de país per reafirmar amb fermesa que una majoria social de catalans defensa el model vigent d’immersió lingüística i d’escola catalana, així com mostrar el màxim suport a la comunitat educativa que el defensa àmpliament.
 
Claror, compromesos amb l'escola catalana
La defensa del model lingüístic de Catalunya per part de la Fundació Claror respon al seu esperit fundacional que ha tingut com a referent la defensa de la catalanitat des dels seus orígens.
 
En defensa d’aquests principis el setembre de 2011, la Fundació Claror es va adherir al manifest proposat pel col·lectiu ‘Somescola.cat’ en defensa del model educatiu de l’escola catalana.
 
Més informació a www.somescola.cat, Twitter i Facebook.
 
 
 
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate