Claror, més que fitness

Gràcies a tots per l'èxit del Concert esportiu i solidari contra l'ELA

19 de juny, 2014

El passat dissabte 14 de juny, va ser un bon dia per Claror. El Concert esportiu i solidari contra l'ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) va ser tot un èxit per molts motius:
 
Vam poder recordar la memòria de la nostra companya, l'Àlex Amoroso, a qui l'Esclerosi Lateral Amiotròfica va emportar-se massa d'hora i massa ràpid.
 
Vam lluitar contra l'ELA unint les seves grans passions, l'esport i la música, i recaptant fons en benefici de l'entitat que la va ajudar en el transcurs de la seva malaltia, la Fundació Miquel Valls. Entre tots, vam aconseguir 1.436,63 euros per aquesta entitat que atén avui dia 380 de les 400 persones diagnosticades amb ELA a Catalunya, oferint-los assistència mèdica, psicològica i material de manera gratuïta.
 
Volem donar les gràcies a:
 
Totes les persones que vau emplenar la plaça Charles Darwin, ballant zumba i escoltant els concerts musicals.
 
Als 25 treballadors que vau cedir el vostre temps per assumir tasques en l'organització de l'esdeveniment.
 
Als músics que, també de manera voluntària, van col·laborar en l'acte: DJ Neet, Nacho Umbert, Raül Fernandez, Muntmy i Òscar Daniello, component de Delafé i Las Flores Azules que va actuar com a DJ.
 
Als fotògrafs Santi Bravo Fotografía, Raúl García i Frankief que van estar capturant molts 'Gest per l'ELA' i ens han cedit el material per poder-lo penjar a la fotogaleria: (link)
 
A Pasarela i Playoffvision per encarregar-se de la part tècnica de so i àudiovisual amb uns pressupostos molt i molt ajustats.
 
A la família de l'Àlex Amoroso, i en especial a la Gabi, per confiar-nos la idea i contribuir de manera activa en l'organització de l'acte.
 
I no per últim menys important, a la Fundació Miquel Valls, per la feina que està duent a terme i per recolzar la nostra iniciativa des del primer moment.
 
Vam gaudir d'una tarda plena de moments molt emotius que va tenir com a colofó final una enlairada de globus per fer 'Un gest per l'ELA'.
 
Gràcies a tots per fer-ho possible! yes

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate