Apunta't a les sessions de tècnica de carrera que fem al Parc de la Ciutadella

4 de maig, 2012

Les sessions de tècnica de carrera és una activitat de la graella urbana que es duu a terme del 16 d'abril al 18 de maig al Parc de la Ciutadella i forma part de l'oferta d'activitats a l'aire lliure incloses en la quota d'abonat dels cinc centres gestionats per la Fundació Claror.

En aquesta activitat es realitza un treball tècnic per a millorar l'eficiència de la cursa i prevenir lesions amb skippings i multisalts. Les sessions es fan els dimecres, de 14 a 15 hores i de 19 a 20 hores.

El lloc de trobada per iniciar l'activitat és el Passeig Lluís Companys. Aquesta activitat l'organitza el CEM Claror i està destinada a tots els abonats majors de 18 anys dels cinc centres esportius que gestiona la Fundació Claror. Les places són limitades.

Per participar-hi cal donar-se d'alta a la graella urbana i inscriure's prèviament a l'activitat a la recepció del vostre centre. Per donar-se d'alta a la graella urbana cal fer un pagament únic de 5 euros i, a canvi, es lliuraran dues samarretes tècniques amb un disseny exclusiu de la graella urbana que identificaran els participants durant l'activitat.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate