Fundació Claror - Comunicació

Amb el mòbil pots consultar la graella, els descomptes Claror club i molt més!

22 de gener, 2014

Recorda que amb la versió de la web que tenim per a smartphones i tabletes podràs consultar des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet informacions com ara els horaris de la graella d’activitats incloses en la quota d'abonament, notícies sobre promocions del teu centre, la guia de descomptes del Claror Club o la informació bàsica referent a cada centre esportiu.

Podràs estar al dia de promocions del teu centre perquè podràs veure  la notícia principal de la web sense haver d'accedir a l'apartat d enotícies..

A més, l’apartat de la “Graella” es pot visualitzar, a través d’un menú desplegable, qualsevol dia de la setmana, i no només surten els horaris d'activitats programats per al dia. Ara ja sí que és molt fácil consultar la nostra graella des d’un smartphone.

També hem afegit l’apartat Claror Club, per tal que qualsevol persona pugui consultar des del mòbil quines entitats i empreses ens fan descompte i en què consisteix. Trobaràs descomptes en l’entrada d’un teatre, la compra en un comerç o l'accés a un centre de lleure.

A més, l'interfície té un disseny basat en icones que la fa molt visual i ràpidament comprensible.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate