L'Esportiu

Activa't amb el servei d'entrenador personal!

15 d'octubre, 2012

Podràs assolir qualsevol objectiu que et plantegis amb aquest servei personalitzat i diferenciat, on tot el nostre equip es posa a la teva disposició. Avaluaran quines són les teves necessitats i construiran un entrenament personalitzat, programant les activitats més adients per a tu. A més, podràs adquirir hàbits més saludables!

Contracta’l, sigui quin sigui el teu objectiu: millora de la condició física o de la tècnica en una àmbit concret (esport amateur, preparació d’oposicions...), recuperació de lesions, manca d’hàbits esportius, tractament personalitzat en Pilates, pèrdua de pes, correccions posturals, aprendre a nedar o millora d’estils, natació per a embarassades, entre molts d’altres!

Pots contractar el Servei d’Entrenador Personal de forma individual o en parella, i es pot dur a terme en qualsevol dels espais esportius del centre i també en el seu entorn. La contractació d’aquest servei inclou una entrevista amb l’assessor tècnic, una revisió mèdica, la valoració de l’índex de massa corporal, una entrevista personal amb el teu entrenador i inici d’entrenament, i una avaluació continuada.

Consulta les tarifes aquí

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate