Alta participació en el II Open Volei Platja Marítim disputat el passat 6 de maig

10 de maig, 2012

Diumenge 6 de maig va tenir lloc el II Open volei platja Maritim en la modalitat de 4x4 mixte que va aplegar a quatre equips i gairebé 100 jugadors a la platja del Somorrostro, davant del CEM Maritim. El torneig va ser tot un èxit, tant a nivell organitzatiu com a nivell esportiu ja que els equips jugaven un mínim de set partits els que menys, i deu els que jugaven la final i el tercer i quart lloc. A més, tots els equips van destacar el pack de benvinguda que es van emportar, format per samarreta tècnica de l’Open, gel Sanex, cremes, Isostars, aigües, barretes energètiques i un kit de productes Panrico,

Esportivament parlant, la victòria se la va emportar l’equip “Takirima”, format per Joan López, Ingrid Grau, Antonio Toledo i Sergi Mateu, que va derrotar a la final a “Setúbal” per 21-12. El tercer i quart lloc se’l van jugar “Liga 32” que va derrotar en un partit frenètic a “Larga y por detrás” per 21-18 emportant-se el tercer lloc.

Cal destacar que tres dels quatre primers equips estaven formats per jugadors que entrenen al CEM Maritim en els cursos de volei pista i volei platja (Takirima, Setúbal i Larga y por detrás).

Ja estem preparant la propera trobada, que serà el 17 de juny amb les 12 hores de volei platja en les modalitats 4x4 mixte i 2x2 lliure.

Segur que serà tot un èxit!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate