Jornades d'iniciació i promoció del Beach Tennis del 19 de juny al 12 de juliol

13 de juny, 2012

A partir de dimarts 19 de juny i fins al 12 de juliol, durant tots els dimarts i dijous de la setmana, l'Associació Beach Tennis Catalunya (ABTCat) en col·laboració amb el CEM Marítim muntarà pistes a la platja del Somorrostro (Barceloneta) per totes aquelles persones que vulguin practicar o iniciar-se en el Beach Tennis.

Aquestes jornades van adreçades a abonats majors de 16 anys dels centres gestionats per la Fundació Claror (CEM Claror, CEM Sagrada Família, CEM Marítim, CEM Can Caralleu i l'Esportiu de Llinars). Les jornades són totalment gratuïtes i comptaran amb la participació de dos jugadors de reputació internacional que monitoritzaran les sessions aconsellant i ajudant a tothom qui ho necessiti en la pràctica d'aquest esport. A més, si mai no hi has jugat i no tens material per practicar-lo, l'ABTCat deixarà raquetes a totes aquelles persones que ho necessitin. Les jornades es desenvoluparan de 18.30 a 20.30 hores.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate