Claror, més que Fitness!

Èxit de les accions solidàries d'aquest Nadal. Gràcies!

14 de gener, 2020

El mes de desembre han estat diverses les accions socials que hem dut a terme, totes amb un èxit de participació molt positiu. Aquest n'és el balanç:

  • 173 joguines que hem lliurat a Creu Roja Joventut per ajudar als Reis Mags a arribar a totes les cases.
  • 6.956,82 € per la Marató de TV3, és la suma d'iniciatives impulsades des de diversos clubs:  4.197 € de la festa coorganitzada entre el Claror Sardenya i l'Escola Sagrada Família; 2.030 € recollits per Can Caralleu; 409,82 € recollits per l'Esportiu de Llinars; i 320 € dels poliesportius Francesc Calvet i Salvador Gimeno de Sant Joan Despí.
  • 1.243 obsequis per a la gent gran: Per 13è any consecutiu hem fet un obsequi de Nadal a moltíssima gent gran que viu sola. A 943 persones ateses pels Amics de la Gent Gran els hem regalat un dominó per fer més lúdiques les estones amb companyia. I a 300 persones d'Avismón els hem obsequiat amb una bossa ben maca per ser sostenibles a l'anar a comprar.

Moltes gràcies a totes les persones que heu possible un Nadal més solidari ;)

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate