Claror, més que Fitness!

Participa a la bicicletada virtual pel projecte de carril bici a la Via Augusta de Barcelona

17 d'abril, 2020

La Plataforma Biciaugusta convoca per aquest diumenge 19 d’abril a les 11h una bicicletada virtual per reclamar el carril bici a la Via Augusta de Barcelona.

En un moment en què l’emergència climàtica i la qualitat de l’aire són unes de les preocupacions més importants a la ciutat, la Plataforma reclama a través d’aquesta acció conjunta l’execució d’un projecte de carril bici a la Via Augusta abans del 2023.

Prepara’t amb la teva bicicleta, patinet o algun motiu ciclista i participa a la Bicicletada -> https://meet.jit.si/volemcarrilbici

A les 11:15h fes-te una foto penja-la a les xarxes socials amb el hashtag #carrilbiciaugusta i a les 11:30h es farà la lectura del Manifest, al qual també us podeu adherir, individualment o com entitat, a través de la seva web. 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate