Claror, més que Fitness!

Els Clubs Claror ens sumem com a col·laboradors actius de la campanya de l’Ajuntament de Barcelona “BCN es mou dins de casa”

30 de març, 2020

L’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Barcelona Esports ha posat en marxa una campanya de promoció de l’esport ciutadà durant la crisi sanitària del COVID-19, que ha afectat tant en la cancel·lació d’esdeveniments esportius com en el tancament dels centres esportius de tot els país, així com en la suspensió de competicions escolars i federals, i prohibició de la pràctica esportiva en espais lúdics.

Es per això, que l’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa la campanya “BCN es mou dins de casa”, en la que des dels Clubs Claror hi participem de forma ben activa.

El consell per part de l’Ajuntament de Barcelona és ben clar durant aquests dies de confinament: “cal ser actius i fer exercici per afavorir i mantenir una bona salut del cos, de la salut psíquica i alhora, millorar i enfortir les relacions socials, en aquest cas, en l’àmbit familiar”.

7 accions diferenciades i complementàries de la campanya

La campanya de promoció de l’esport ciutadà “BCN es mou dins de casa” s’estructura en set accions.

1. Betevé, la pantalla familiar a casa

Des del 30 de març s’emet pel canal de televisió betevé una classe d’activitat física diària a les 10h del matí de dilluns a divendres. Els tècnics de Claror hi participen de forma activa fent diferents classes que s’emetran al canal de TV.

2. Utilització plataforma Decidim.Barcelona

Es promou la incorporació d’iniciatives mitjançant la plataforma participativa Decidim.Barcelona en el nou espai obert BCNdesdeCasa. En aquest espai la ciutadania també hi trobarà totes les ofertes que els Centres Esportius Municipals estem duent a terme durant les setmanes del confinement.

3. Barcelona Sports Film Festival

L’edició d’enguany del Barcelona Sports Film Festival, que organitza la Fundació Barcelona Olímpica, ha creat una nova categoria: “Sport&Stay Home” per a curtmetratges, de 7 a 10 minuts de durada màxima, amb temàtica sobre l’adaptació del món de l’esport a la situació de confinament generada per aquesta crisi sanitària. 

4. Concurs ciutadà de vídeos #BCNesmoudinsdecasa

Es farà la convocatòria d’un concurs ciutadà de vídeos curts, de 30 segons de durada màxima, que mostrin com cada família o cada persona es mou fent esport en el seu domicili. 

5. El gran repte esportiu BCN es mou dins de casa

La proposta consisteix en convocar la ciutadania als balcons per fer una sessió de fitnes massiva i simultània.

La proposta busca que el major nombre de persones, de totes les edats i en qualsevol condició física, surtin al balcó el proper 12 d’abril a les 12.00h per compartir plegades una mateixa sessió de fitnes, d’entre 10 i 15 minuts de duració. Dies abans posarem a disposició de la gent que hi participi la coreografia a realitzar (elaborada pels equips tècnics dels Centres Esportius Municipals), per tal que pugueu practicar per a la data assenyalada.

6. L’Oficina de l’Esport de Barcelona

L’Oficina de l’Esport de Barcelona és un recurs gratuït de l’Institut Barcelona Esports que ofereix suport, assessorament i formació en la gestió d’activitats i projectes i qualsevol entitat o organització esportiva amb seu social a la ciutat de Barcelona pot fer-ne ús. 

7. Cuidem a qui ens cuida

Des de l’Institut Barcelona Esports conscients de la tensió, del cansament i de la pressió psicològica que acumula tot el personal sanitari que està lluitant intensament contra aquesta pandèmia, se’ls ofereix tot un seguit de propostes esportives per ajudar-los a relaxar-se, a desconnectar, a cuidar-se.

 

Nota informativa de l’Ajuntament de Barcelona >

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate