Can Caralleu

Descansa en pau, Chema

30 de juny, 2015

Avui ens ha deixat el Chema, un company de Can Caralleu que fa un any i mig que lluitava aferrissadament contra el càncer.
 
El Chema Rigau era un apassionat de l’esport, especialment del futbol, i de les persones, sobretot de les criatures.
 
Ha estat entrenador de futbol-sala de l’Escola Esportiva de Can Caralleu des que en vam assumir la gestió, i coordinador de les lligues de futbol-7 per adults, a banda d’speaker oficial del Cros de Muntanya Can Caralleu durant molts anys.
 
En tots els àmbits que ha treballat ha deixat la seva empremta...amb els equips de futbol-sala dels alumnes de l’Escola Costa i Llobera a qui ha iniciat en l’esport de competició transmetent els valors de l’esforç, la passió, el respecte i l’amistat; com a speaker del Cros de Can Caralleu, la seva veu inconfusible ha transmès la il.lusió a grans i petits per assumir el repte, ha encoratjat les arribades més èpiques, i ha fet les entrevistes més fresques, animades sempre pel seu somriure permanent.
 
Si una cosa el caracteritzava era la seva rialla encomanadissa. I les ganes d’ensenyar a estimar l’esport.
 
Trobarem a faltar la seva alegria i el seu coratge, i les tardes de xuts a porteria al camp de futbol amb el seu fill Pablo esperant que la Ma. Àngels acabés la feina i poder marxar junts.
 
Descansa en pau, Chema.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate