Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Can Caralleu, el teu club de benestar a Sarrià-Sant Gervasi

Vols deixar de patir? Vine a la xerrada d'en Borja Vilaseca del 16 de novembre i sabràs com

24 d'octubre, 2017

Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tothom, inscriu-te on-line

El dijous 16 de novembre a les 19h, parlarem de com podem posar fi al patiment amb en Borja Vilaseca. En aquesta xerrada en Borja ens donarà les claus per a domesticar la ment i deixar de lluitar contra la realitat, per poc a poc erradicar les causes mentals que generen el patiment, causat únicament per allò que no podem acceptar. 
I és que no patim pel que passa, sinó pel que pensem sobre el que passa. Tot el nostre patiment està a la nostra ment, patim quan ens creiem un pensament perturbador. D’aquí la importància d’aprendre a observar la ment i domesticar els nostres pensaments.
 
Borja Vilaseca és escriptor, conferenciant, professor i emprenedor de projectes orientats al despertar de la consciència de la societat. És el director del Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge i el fundador de La Akademia. Ha publicat 4 llibres i part de la seva obra literària estat traduïda i publicada en 16 països.
Més informació a www.borjavilaseca.com
 
Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tothom. Inscriu-te aquí

GTranslate