Can Caralleu, som més que fitness

Participa a les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible del 16 al 22 de setembre

14 de setembre, 2018

Durant tota la setmana, entitats i ajuntaments organitzen activitats per promoure entre la ciutadania nous hàbits de mobilitat en benefici d'un espai públic més verd, confortable i menys contaminat.

Del 16 al 22 de setembre es duu a terme a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Durant tota la setmana, entitats i ajuntaments organitzen activitats per promoure entre la ciutadania nous hàbits de mobilitat en benefici d'un espai públic més verd, confortable i menys contaminat.

La principal manera d'aconseguir-ho és desplaçant-se a peu, en patinet, en bicicleta o en transport públic; la qual cosa afavoreix el medi ambient però també la nostra salut, ja que millorarem la qualitat de l'aire que respirem, la qualitat acústica del nostre entorn i, a més, farem exercici diàriament.

Prova un patinet elèctric i mobilitza’t per un aire més net!
Aquests dies podràs provar un patinet elèctric a la carpa d'Urban Fun, en aquests horaris:
Dimecres 19 de 10 a 14h i de 17h a 20h

Quan el provis no el podràs deixar!
A més si t'agrada tant que en vols un, els amics d'Urban Fun et faran el 5% de descompte i et regalaran un casc de gama alta Thousand valorat en 95€ (també si compres una bici elèctrica).

Participa a la 1a Volta ciclista a Sarrià el dissabte 22 de setembre
L'Associació de veïns de Sarrià i Sarrià respira organitzen la 1a Volta Ciclista a Sarrià, amb la col.laboració de Can Caralleu, Som Natura, l'Escola Pia Sarrià i l'Ajuntament de Barcelona.
La distància a recórrer són 4km i la sortida serà a les 11h a la Llosa de sarrià (Via Augusta- Passeig Bonanova). Les inscripcions les pots fer al web www.avsarria.cat, i recollir el dorsal el mateix dia a partir de les 10.30h a la sortida.
El preu és de 2€ i inclou un obsequi i un refrigeri.

Us animem a visitar el web de la Setmana de la mobilitat, a implicar-vos amb la mobilitat sostenible i a gaudir al màxim de les activitats programades!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate