Can Caralleu, som més que fitness

Col.labora amb la Transpirenaica Social Solidaria, transformació social per a joves en situació vulnerable

28 de maig, 2019

Des de Can Caralleu fa anys que hi col.laborem, donant suport en la travessa que duen a terme amb aquests joves i difonent el seu projecte, a través dels nostres canals i activitats.

La Transpirenaica Social Solidaria és una entitat sense ànim lucratiu que neix en el 2013 de la mà de la Fundació Formació i Treball, com un projecte educatiu no formal, per a millorar de forma imaginativa la integració social de joves en risc d'exclusió.

L'entitat està sostinguda fonamentalment des del voluntariat, amb una base associativa plural de l'àmbit de l'educació, de l'esport i l'empresa privada amb representació en comunitats com País Basc, Navarra i Catalunya. També organitzen formació no formal educativa a la muntanya amb projectes innovadors com la Travessia TSS, en els mesos de juny-juliol i accions paral·leles durant tot l'any.

A l'estiu, durant 30 dies, 300 joves en situació vulnerabilitat comparteixen les seves experiències al costat de 200 professionals i organitzacions socials, en una travessa de 800 quilòmetres d'intercanvi i inclusió pel Pirineu. Els participants caminen, però també participen de xerrades, fòrums, conferències i altres activitats que les empreses, participants i organitzacions col·laboradores desenvolupen al llarg de la travessia.

L'objectiu és connectar als joves amb professionals, empresaris de diferents sectors i educadors en plena muntanya, amb la finalitat de crear sinergies i oportunitats, compartir valors i consolidar una xarxa social solidària activa. Educar i apoderar als joves, fomentar el talent, sensibilitzar per la inclusió social i crear referents juvenils.

Des de Can Caralleu fa anys que hi col.laborem, donant suport en la travessa que duen a terme amb aquests joves i difonent el seu projecte, a través dels nostres canals i activitats.

Si ets una empresa o particular, pots col·laborar-hi becant un jove, apadrinant etapes, fent-te amic de la TSS o participant com a voluntari/a.
Per a més informació clica aquí.


Suma't al camí educatiu de la solidaritat!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate