Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Claror Cartagena, el teu club de fitness de l'Eixample

Millorem per tu: el 2/05 tanquem la piscina i el 23/05 l'hidromassatge per canviar el sistema de desinfecció de l'aigua

11 de maig, 2018

Els dies 21 de maig tancarem les piscines i el 23 de maig, l'hidromassatge per fer el canvi de sistema de desinfecció de l'aigua per electròlisi salina. Els abonats que ho desitgin podran accedir al Claror Sardenya.

El proper dilluns 21 de maig tancarem les pisines gran, petita i ítaca; i el dimecres 23 de maig restarà fora de servei l'hidromassatge de l'spa per fer el canvi de sistema de desinfecció de l'aigua per electròlisi salina, amb el propòsit de millorar la qualitat de l'aigua.

Els abonats que vulgueu venir a nedar podreu accedir a les piscines del Claror Sardenya.

Aquest nou sistema de desinfecció es realitza mitjançant els equips de raigs ultra violats i produïm el clor necessari per electròlisi salina.

El procés de l’electròlisi salina consta de les següents passos:
1) Afegim sal comuna a l’aigua, aproximadament 4-6 grams per litre d’aigua, una proporció nou vegades menor que la de la sal del mar, en proporció semblant a la d’una llàgrima.
2) Un cop dissolta, li apliquem un corrent elèctric mitjançant l’elèctrode. La sal es converteix en clor i, per tant, ja tenim el producte desinfectant que necessitem, que destrueix tots els microorganismes que hi pugui haver a l’aigua.
3) Una vegada que el clor ha complert la seva funció com a agent desinfectant es dilueix, de manera que la concentració de sal es manté constant i només cal fer petites reposicions a causa de la pèrdua que es produeix en els rentats del filtre.
 
Els beneficis de l'electròlisi salina:
L’electròlisi salina és natural i segura:
· La sal és un antisèptic suau i natural.
· Evita els trastorns oculars i dermatològics: no irrita els ulls, les mucoses ni resseca la pell.
· Proporciona una sensació més agradable, sense olor ni gust a clor.
· Evita la manipulació i l’emmagatzematge de productes químics clorats, i l’addició d’altres subproductes químics.

Millorem per a tu!

GTranslate