Claror, més que Fitness!

Carta oberta del Patronat de la Fundació Claror als abonats/es

8 de maig, 2020

Benvolguts/des,

El COVID-19 ha entrat en les nostres vides de forma absolutament inesperada. De cop, els nostres hàbits i rutines s’han vist alterades per un imperatiu únic i d’obligat compliment per responsabilitat: el confinament.

Des de mitjans de març els nou centres esportius que gestionem estan obligatòriament tancats i, d'acord amb els Ajuntaments respectius, vam decidir no cobrar cap quota ni servei durant aquest període de tancament.

No cal dir que aquesta situació excepcional va merèixer d'una gestió anticipada i àgil centrada en l'estudi dels riscos i escenaris de futur i que aportés solucions a la inexistència d'ingressos. La màxima contenció de les despeses va ser de les primeres mesures a adoptar. I, en aquest sentit, una de les decisions més difícils va ser la tramitació d'un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació) per a tota la plantilla de professionals dels centres esportius. La regulació la vam fer de manera consensuada amb els representants dels/les treballadors/es i conjuntament treballem mesures per pal·liar els efectes que això pot ocasionar en les famílies.

Cal dir que tot l'equip ha fet pinya al voltant d'aquestes decisions, demostrant l'enorme qualitat humana que tenen totes les persones que formen part de la família Claror. Tot l'equip, amb el Patronat al capdavant, estem convençuts que el més important és salvaguardar el nostre projecte encara que això ens suposi certes renúncies.

Tot l'esforç per seguir al vostre costat

Malgrat la duresa i incertesa del moment, el nostre compromís amb tots vosaltres continua i es veu enfortit per aquesta distància forçosa. En temps rècord vam engegar noves propostes, com ara el 'Claror a casa', perquè poguéssiu seguir entrenant-vos, fent classes en línia per Instagram o Youtube i també per fer-vos arribar consells per seguir els bons hàbits saludables.

Preparant la reobertura

Tot i que encara hi ha molta incertesa sobre quan reobriran les instal·lacions esportives i amb quines condicions sobre espais i aforaments, ja estem treballant amb la prioritat absoluta de garantir en tot moment la seguretat de l'equip i dels usuaris del centre, sempre de la mà de l’Ajuntament. Això implica garantir les mesures d'autoprotecció i d'higiene adequades però també adaptar l'oferta d'activitats i serveis. Tan bon punt en tinguem conclusions us les farem saber. A tal efecte, us recomanem que seguiu ben atents a la web i els newsletters.

Tot i les circumstàncies, la nostra missió i manera de ser es manté inalterable i ens agradarà comptar amb la vostra implicació -com a part essencial de l'entitat que sou- per mantenir-la ben viva. En aquest propòsit hi teniu una contribució vital tots els abonats i abonades.

La vostra quota ens permet mantenir els llocs de treball de les 650 persones que formen l'equip, però també ens permet fomentar la pràctica esportiva per a tothom, promoure la inclusió de col·lectius vulnerables mitjançant l'esport, col·laborant a crear teixit associatiu al barri, implicant-nos en millorar la salut comunitària i creant aliances amb empreses i entitats per aconseguir, sempre, un món millor, més just i compromès.  A aquest compromís social s’hi sumen altres valors com ara el compromís amb l’excel·lència, la sostenibilitat i la gestió ètica i responsable.

Serveixi doncs aquesta Carta per donar-vos les gràcies per seguir amb nosaltres. I per dir-vos que tot l'equip del grup Claror us esperem amb els braços oberts tan bon punt recuperem l'activitat.

Per últim, no volem acabar aquesta carta sense expressar el nostre condol als qui heu patit directament pèrdues per causa d’aquesta pandèmia. Una abraçada ben forta a tots vosaltres.

Molta salut, responsabilitat, solidaritat, cuideu-vos i que no defalleixin els ànims.

 

El Patronat de la Fundació Claror

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate