Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

El Dr. Eduard Estivill ens parlarà de dona i son a la xerrada oberta del 8 de març

27 de febrer, 2018

Can Caralleu acollirà la celebració de la xerrada 'Dorm, dona, dorm'.

El proper dijous 8 de març, Dia Internacional de la Dona, Can Caralleu acollirà la celebració d'una xerrada a càrrec del Dr. Eduard Estivill, 'Dorm, dona, dorm',

En aquesta xerrada ens parlarà de la importància del son a totes les etapes vitals de la dona i ens donarà les claus per aconseguir dormir millor amb un son de qualitat.

Eduard Estivill és natural de Barcelona, Especialista Europeu en Medicina del son, Neurofisiòleg i Pediatra. Des de 1989 és director de la Clínica del Son Estivill, de l’Institut Quiron Dexeus i de l’Hospital General de Catalunya, Quiron Salut. S’ha format com especialista del son en l’Sleep Disorders Center del Henry Ford Hospital de Detroit (EE.UU.), i és membre de les més prestigioses societats espanyoles i estrangeres d’aquest camp.
És autor de més de 200 articles sobre els trastorns del son en publicacions nacionals i internacionals i de llibres de divulgació com ‘Duérmete Niño’, del que s’han venut més de tres milions de llibres ha sigut traduït a 22 idiomes.

Aquesta xerrada serà a les 19h a Can Caralleu, C/ Esports 2-8, i és gratuïta i oberta. Pots fer la inscripció on-line clicant aquí.
 

GTranslate