Claror, més que fitness!

Apunta els teus fills a la nostra oferta de lleure infantil de Nadal

3 de novembre, 2014

S'acosten les Festes i amb elles arriben les vacances escolars. Per això als Clubs Claror posem a la teva disposició la nostra oferta d'activitats de lleure infantil de Nadal per a que els teus s'ho passin pipa i tu puguis fer la teva. 

Aquí tens les activitats que et proposem per als teus fills:

Esplai viatge al pol nord al Claror Sardenya
Torn de 6 dies al Claror Sardenya: 24, 29, 30, 31 de desembre, 2 i 5 de gener. Activitats lúdiques, com ara tallers, jocs tradicionals, gimcanes i activitats a la piscina relacionades amb el Pol Nord.
Consulta els horaris i preus

Stage Nadal al Claror Cartagena
29, 30 i 31 de desembre al Claror Cartagena. Activitat poliesportiva, que inclou des de jocs a activitats esportives, com iniciació al futbol o a l'hockey, entre molts altres. També s'ofereix piscina recreativa cada dia.
Consulta els horaris i preus
 
Stage Nadal al Claror Marítim
Activitat poliesportiva al Claror Marítim. Inclou des de jocs a activitats esportives, com iniciació al futbol o al volei, entre molts altres. També s'ofereix piscina recreativa cada dia.
Consulta els horaris i preus
 
Inscriu-los a partir del 24 de novembre.
Els hi donaràs un bona sorpresa! wink

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate