6 i 7 d'abril, Dies Mundials de l'Activitat física i de la Salut

Setmana de l'activitat física i la salut, suma’t al repte fent esport!

1 d'abril, 2016

Els propers 6 i 7 d'abril són el Dies Mundials de l'Activitat Física i de la Salut, i enguany volem celebrar-ho amb un repte col·lectiu de sumar minuts fent activitat física, ens hi ajudes?
 
Per participar-hi, només has d'omplir la butlleta que trobaràs a recepció del 4 al 10 d'abril, amb els minuts d'activitat física que has fet cada dia que vinguis a fer esport al club, entre tots ho aconseguirem!
 
I a més, només per participar-hi entraràs al sorteig d’aquests regals:
- 2 polseres Garmin Vivofit 1 (valorades en 89€ cadascuna)
- 2 mensualitats gratuïtes
- 10 motxilles
- 10 polseres de proximitat
 
Cada dia actualitzarem el recompte de minuts col·lectius al club i així veuràs com va el repte.
 
El racó del gandul
Segur que tens algun amic, familiar o company de feina al que li costa fer activitat física i encara no ha donat el pas d’apuntar-se al gimnàs... Dóna’ns el seu contacte i entraràs al sorteig de 2 mensualitats gratis al club: una per tu i una per ell.
Ajuda’l a activar-se!
 
Suma minuts a twitter amb #DMAFSUMA2016 I #ClubsClaror
I si vols fer públics els minuts d'activitat física que fas, fes una piulada amb les etiquetes #DMAFSUMA2016 i #ClubsClaror i el teu recompte de minuts, que tothom ho sàpiga!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate