La Veu de Claror

'No t'aturis a l'estiu!', per Núria Sabartés

13 de juny, 2016

L’estiu és el període més esperat de l’any. Disposem de més hores de llum solar, pugen les temperatures i ens desempalleguem dels abrics. El clima convida a fer vida a l’aire lliure i a relaxar-nos fent allò que més ens agrada. Disposem de temps per trobar-nos amb amics, fer vida de família, trencar la monotonia i fer esport. En definitiva, viure sensacions agradables i estimular els sentits, activitats que afavoreixen la secreció d’endorfines, l’hormona de la felicitat.
 
És important no perdre els hàbits saludables malgrat que les temptacions estiuenques i la vida social provoquen cert desgavell d’horaris i dietes. És precisament per això que és el moment ideal per incrementar la pràctica esportiva en companyia d’amics i família.
 
Els clubs del Grup Claror no tanquen en tot l’estiu i l’oferta d’activitats s’ajusta als nous horaris. 
 
Amb les vacances escolars l’activitat estrella és el lleure per a infants, però també hi ha l’oportunitat de fer-ne moltes altres: refrescar-nos a la piscina en família, fer cursos intensius de natació per aprendre a nedar i millorar la tècnica, nedar al mar acompanyats per un tècnic especialitzat, fer excursions de marxa nòrdica per Collserola, fer partidets de futbol, bàsquet, pàdel i vòlei-platja amb amics, regalar-nos un massatge...
 
Provar noves activitats i diversificar el nostre entrenament ens ajudarà a millorar la condició física i gaudir de l’esport en la millor companyia. Recordeu sempre evitar les hores de més calor i que cal hidratar-se i protegir la pell dels raigs solars.
 
Núria Sabartés
Directora Operativa de Can Caralleu
nsabartes@cancaralleu.cat

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate