Claror Sardenya, el teu club de fitness de la Sagrada Família

Descobreix la nova boutique Veevo by Claror al Claror Sardenya!

30 de setembre, 2019

Al Claror Sardenya aquest octubre hem estrenat la nova boutique Veevo by Claror, en exclusiva i gratuïta per als abonats i abonades del club. 

Al Claror Sardenya  hem estrenat la nova boutique Veevo by Claror, en exclusiva i gratuïta per als abonats i abonades del club. 
 
Es tracta d'un mètode d'entrenament únic, efectiu i divertit, dissenyat per l'equip de professionals Veevo. Una sessió d'exercicis de 45 minuts en què cremaràs fins a 1000 calories, basat en la combinació perfecta d'entrenament funcional, fitboxing, mental training i meditació.
 
Amb el nou mètode gaudiràs de la sensació de posar-te uns guants de boxa per primera vegada i experimentaràs com l'energia recorre el teu cos. Les sessions es programen a partir de jocs i exercicis que recorren a la diversió i la competitivitat. Sense contacte ni combats.
 
Entrenament funcional per superar els teus reptes
En una sessió de 45 minuts, cada segon compta. Amb l'entrenament funcional posem en marxa tot el nostre cos en moviments més complets. Un plus d'intensitat perquè cada exercici multipliqui el seu efecte en el teu benestar.
 
Fitboxing per alliberar la teva adrenalina
Posa't uns guants de boxa i dóna-li dur al sac. Descarrega tota l'adrenalina, sense baralles ni combats. Et sentiràs fort, et superaràs i preparàs per a la vida. Una sensació que has de provar i que voldràs repetir.
 
Mental training per aconseguir la teva meta
Cada sessió es viu en un ambient especial de motivació en grup que canviarà la forma en què t'enfrontes a un entrenament. El desafiament positiu i l'autosuperació estaran molt presents per a una evolució completa.
 
Meditació per aconseguir l'equilibri
Les sessions es tanquen amb uns minuts de meditació, en els que el cos queda en un estat de relaxació i equilibri per afrontar els propers reptes que la vida ens imposa. El Mètode Veevo deu a l'equilibri cos-ment gran part del seu èxit.
 
Amb el mètode Veevo combinaràs les 4 disciplines i aconseguiràs en una sola sessió fer córrer l'adrenalina i recuperar l'equilibri cos i ment.
 
T'animes a provar-ho?
 
Cada sessió té capacitat per a 15 persones i per venir a la sessió has de:
· Reservar la teva plaça als tòtem del club 30 minuts abans de l'inici de l'activitat.
· Arribar a la sala 15 minuts abans de l'inici de l'activitat.

Què necessites per realitzar la sessió?
 
Guantilles
Les trobaràs a la venda a la recepció del club a 7€ (promoció especial mes d'octubre) i a 10€ a partir de novembre.
 
Guants de boxa
Pots fer servir les que trobaràs a la sala o bé comprar-ne uns a la recepció del club. Hi ha 2 models de diferents qualitats:
Guants boxa: 39€
Guants boxa power lock: 59€
 
Ja pots consultar els horaris de l'activitat aquí.
 
Troba tota la informació a la Pàgina web Veevo by Claror.
 
MIra el vídeo de la inauguració de la boutique!
 

 
 
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate