Claror, més que Fitness!

Els Clubs Claror participem en la iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona per oferir classes d'activitat física en directe a través de betevé

30 de març, 2020

Aquest passat cap de setmana l’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa la campanya “Barcelona es mou dins de casa” per promoure l’activitat física des de casa durant els dies de confinament.

Una de les primeres accions que s’ha dut a terme és l’emissió d’una classe d’activitat física en directe a través del canal de televisió betevé, que hem tingut la sort d’inaugurar amb una de les nostres tècniques de Clubs Claror.

Cada dia, de dilluns a diumenge, a les 10h s’impartiran sessions d’activitat física a través del canal de televisió betevé que estan especialment adreçades a la gent gran i al públic més familiar amb exercicis que es poden fer a casa amb suport de material domèstic.

En aquesta iniciativa, que forma part de la campanya “BCN es mou dins de casa” que ha posat en marxa l’Institut Barcelona Esport, hi participa tota la xarxa de Centres Esportius Municipals de Barcelona.

D’aquesta manera, des de Clubs Claror, posem en nostre granet de sorra, junt amb el personal tècnics dels altres centres esportius municipals de la ciutat i entitats especialitzades en la dinamització d’activitats, en la promoció de mantenir una vida saludable també des de casa.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate