Claror, més que Fitness!

El 22 de setembre torna la Festa del Fitnes de Barcelona

22 d'agost, 2019

Una vegada més, la Festa del Fitnes arriba amb la proposta d’oferir als veïns i veïnes de la ciutat una classe de condicionament físic al carrer, oberta a persones de qualsevol edat, i també a les persones amb discapacitat.

Així, el proper 22 de setembre, novament en el marc de les Festes de la Mercè, un centenar de centres esportius, públics i privats, uniran forces per impartir, mitjançant un grup de monitors, coreografies al ritme de la música. Els clubs del grup Claror de Barcelona, Claror Sardenya, Claror Cartagena, Claror Marítim i Can Caralleu, participarem a la Festa del Fitnes, que enguany torna a l'avinguda de la Reina Maria Cristina (Montjuïc) a les 10:00 hores.

L’objectiu d’aquesta trobada és promoure l’esport entre la ciutadania, en un matí en què una classe de fitnes es convertirà en el mitjà de diversió ideal i una bona ocasió per fer salut.

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar. No obstant això, cal inscriure-s'hi prèviament a través del següent enllaç >

Plànol de la Festa del Fitnes 2019

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate