L'Esportiu de Llinars, el teu club de wellness del Vallès Oriental

Vine a conèixer el servei de Fisioteràpia de L'Esportiu

2 de març, 2020

Encara no coneixes el nostre servei de Fisioteràpia? T'ajudem a prevenir lesions, mal d'esquena i a millorar l'equilibri, entre d'altres. 

Els tractaments de fisioteràpia tenen com a objectiu mantenir, millorar o restaurar mobilitat de diferents zones del cos afectades.

Fisioteràpia

Ajuda a prevenir el mal d’esquena, mantenir la mobilitat articular, reeducar la marxa, millorar l’equilibri, entre d’altres.

Sessió de 60 minuts

40€ abonats       

Descàrrega de cames

Si ets runner, entrenes a la sala de fitness o practiques altres esports, aquest massatge, focalitzat en la descàrrega de les tensions musculars que de les cames, és el teu.    

Drenatge limfàtic

El drenatge limfàtic manual t’ajuda a eliminar els líquids retinguts i millora el funcionament del seu sistema immunològic.

Consulta els preus dels packs aquí >

 

Reserva dia i hora a la recepció del club: al telèfon 93 841 15 90 o l'Avinguda Pau Casals, 281-283 (al costat de l'autopista AP7).

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate