Claror, més que Fitness!

El Poliesportiu Francesc Calvet de Sant Joan Despí es converteix en hospital de campanya durant la crisi sanitària del COVID-19

30 de març, 2020

El Poliesportiu Municipal Francesc Calvet, de Sant Joan Despí, que gestiona el Grup Claror com a prestació de serveis, també s’ha convertit en hospital de campanya per acollir pacients lleus davant la situació d’emergència provocada pel coronavirus COVID-19.

El Centre Esportiu Francesc Calvet queda així a disposició de l'Hospital Moisès Broggi, que des de divendres van començar amb els treballs d’adequació de l’equipament com a hospital de campanya, que podrà acollir fins a un centenar de llits per atendre pacients lleus del centre sanitari.

Amb l’adequació del Poliesportiu Francesc Calvet ja són 2 clubs dels 9 del Grup Claror que s’han convertit en hospital de campanya per donar suport a la crisi sanitària del COVID-19.

El Claror Marítim és des de la setmana passada el centre de suport de l'Hospital del Mar, on s'han habilitat espais com el pavelló per posar els llits que requereixi l'hospital.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate