Claror, més que Fitness!

Participa al Gran Repte #BCNesMoudinsdeCasa de l’Ajuntament de Barcelona

6 d'abril, 2020

El proper diumenge 12 d’abril a les 12h se celebra una sessió de fitness col·laborativa per a tots els barcelonins i barcelonines

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esport, i en col·laboració amb la xarxa de Centres Esportius Municipals de la ciutat, va posar en marxa la iniciativa “BCN es mou dins de casa”, per apropar l’activitat física a tota la ciutadania durant aquest període de confinament.

Dins de la iniciativa, es convoca a totes les persones que vulguin, de qualsevol edat i condició física, a fer una sessió de fitness conjunta des de casa el diumenge 12 d’abril a les 12h.

L’activitat física comporta amplis beneficis per la salut física i emocional durant aquests dies, és per això, que us animem a moure-us i ha participar del Gran Repte de #BCNesMouDinsdeCasa.

Suma’t al repte col·lectiu i participa fent la coreografia des de casa teva, ja sigui al balcó, la sala o l’habitació! Mira el vídeo i consulta els passos!

El diumenge 12 d’abril fem que Barcelona es mogui!

Si voleu participar del repte, graveu-vos fent la coreografia el mateix 12 d’abril i envieu el teu vídeo a BCNesmoudinsdecasa@gmail.com.

Es crearà un vídeo col·laboratiu amb la participació de tothom des de casa! A més, pots penjar-lo al teu perfil d’Instagram, mencionant (@bcnesports), i participar així al concurs #BCNesmoudinsdecasa, que regala com a premi un parell de dorsals d’una de les curses de Barcelona.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate