35a edició de La Milla Sagrada Família

Tot el que has de saber sobre La Milla d'aquest diumenge 5 de maig

3 de maig, 2019

Si t'has inscrit a La Milla Sagrada Família o a les Màsters de Fitness d'aquest diumenge 5 de maig, no et pots perdre aquestes últimes recomanacions que et fem des de l'organització.

Si t'has inscrit a La Milla Sagrada Família o a les Màsters de Fitness d'aquest diumenge 5 de maig, no et pots perdre aquestes últimes recomanacions que et fem des de l'organització.

Recollida dorsal i bossa del corredor
És fonamental que vinguis a recollir el teu dorsal al Claror Sardenya (carrer Sardenya, 333) en aquests dos dies:
- Divendres 3 de maig, de 16 a 20.30h.
- Dissabte 4 de maig, de 9 a 14.00h.
 
Cal que t'enganxis el dorsal al pit (no cosir-lo). Recorda també que quan vinguis a recollir el dorsal, tindràs samarreta de regal!
 
Horaris de les curses
Les sèries, estructurades per edats, van sortint cada 15 minuts. Consulta aquí tots els horaris!

Previsió meteorològica
Consulta la previsió meteorològica per al dia de la cursa. Així podràs escollir el millor material per afrontar la carrera.
La cursa es realitzarà sempre i quan l’organització tingui garanties que les inclemències meteorològiques no posen en risc la integritat física dels corredors. Si s'escau, es decidirà l'anul·lació de la prova.

Vine amb temps i en transport públic
La Milla Sagrada Família té lloc al carrer Mallorca, entre Lepant i Sicília. El millor és agafar transport públic ja que és difícil trobar aparcament si véns amb vehicle privat i hi haurà diversos carrers tallats.

Punts d'interès el dia de la cursa
Dorsals i guarda-roba: a Sardenya - Provença.
Sortida i arribada: a Mallorca - Sardenya.
Accés a l'arc de sortida: a Mallorca - Passatge de Font. Estarà senyalitzat amb dos grans globus taronges d'heli.
Entrega de premis: Podi situat al xamfrà de Mallorca - Sardenya, després de cada cursa.
WC: al xamfrà de Sardenya - Provença.

Avituallament
A l'arribada de la cursa tindreu aigua i beguda isotònica.

Village i Màsters de Fitness
Durant tot el matí celebrarem activitats familiars al village, al llarg del carrer Sardenya, entre Provença i Mallorca. Trobareu un taller de pinta-cares per als petits, un fotomatón per tenir el record d'aquest dia, una gimcana infantil i moltes més sorpreses!
També organitzem Màsters de Fitness durant la matinal, a Sardenya - Provença. I podràs participar al concurs! Sortegem dos packs de roba esportiva Mizuno, valorat cadascun en 150€. Vine a la Carpa Claror i t'informarem!

Segueix l'actualitat de la Milla a les xarxes socials
Et recomanem que ens segueixis a Facebook, Instagram i Twitter per tenir accés a l'actualitat informativa de la Milla. T'animem a compartir les teves publicacions de la matinal a les xarxes socials amb el hashtag #lamillaclaror i #clubsclaror.

Força i molts ànims yes!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate