Claror Marítim, el club de fitness per a tota la família

El millor estiu al Marítim! Revoluciona't amb les noves activitats!

18 de maig, 2018

Podreu veure els horaris de totes les activitats properament!

Aquest estiu, ens hem tornat bojos al Claror Marítim! Volem que passis un estiu inoblidable, amb activitats innovadores i algunes mai vistes al Marítim. La majoria estan incloses a la graella d'activitats gratuïtes per abonats, i algunes són de pagament per sessió, en col.laboració amb l'Escola Port, amb un preu molt especial per abonats i en les que pots portar a amics i família no abonats.

Vés-te fent la idea de tot el que podràs fer:


Més oferta que mai per fer pares i fills conjuntament:

Sevillanes Family Ball folklòric per a tota la família on aprendreu els ‘paseillos’, les ‘pasades’, i els ‘careos’, tot un repte! Obert a adults i famílies amb fills/es majors de 6 anys.

Body Balance Family Programa d’entrenament en família basat en el Ioga, Taitxí i Pilates amb la que incrementaràs la teva força i flexibilitat, alhora que milloraràs la teva postura i consciència corporal, trobant així harmonia i equilibri. Obert a adults i famílies amb fill/es majors de 12 anys.

Zumba Family Activitat coreografiada per a realitzar conjuntament pares/mares i fills/es, que té com a objectiu la millora de la resistència aeròbica. L’activitat es basa en la realització de passos bàsics de balls llatins més coneguts amb la música de més actualitat.

Body Combat Family Activitat per a la millora de la resistència aeròbica. Es tracta d’una activitat molt enèrgica en la que es fan servir moviments de boxa i de diferents arts marcials combinades amb músiques molt motivadores. Obert a adults i famílies amb fill/es majors de 12 anys.

Aiguagim Family Sessions de condicionament físic general i específic, ja que combina exercicis de treball cardiovascular, tonificació i flexibilitat. Es fa en família a la piscina poc profunda i es fa servir suport musical.

Estiraments Family Activitat suau per a realitzar conjuntament pares/mares i fills/lles, on es fa un treball general de flexibilitat, mobilitat i tècniques de relaxació.

Les Mills Tone Family Programa d’entrenament en família de baix impacte i intensitat variable, amb el que milloraràs la resistència cardiovascular, modelaràs el cos i augmentaràs el benestar.

Let’s fit Thalassa Gaudeix de l’aigua de mar, el contracorrent, les bombolles, les hamaques d’aigua, les cascades en família. A partir dels 12 anys.
 

 
Gran oferta d'activitats aquàtiques, perquè passis un estiu ben refrescant:

Neda al mar Iniciació Gaudeix i experimenta la sensació de nedar a mar obert. Inicia't en aquest esport i gaudeix de l’esport a l’aire lliure. A partir de 18 anys. Cal poder nedar 2 o 3 km seguits.

De mar a costa (pagament) Anirem en barca mar en dins 3 quilòmetres i tornarem a la costa nedant, la barca ens farà de suport. Majors de 18 anys. Imprescindible bon nivell de natació. Abonat 7,5€ | No abonat 15€ | En col.laboració amb l'Escola Port.

Natació Artística Esport aquàtic practicat per una o més nedadores/ors que consisteix a executar un conjunt de posicions i moviments en una piscina, harmonitzats amb música.

AquaCross Activitat d’alta intensitat d’entrenament creuat que es realitza en el medi aquàtic, tan dins com fora l’aigua, amb treball individual i per equips. L’objectiu és conèixer el teu límit personal, reduint el greix corporal, augmentant la teva força i resistència, i modelant el teu cos. A partir de 16 anys.
 


Introdueix-te al divertit món dels esports d'equip:

Bàsquet Practica aquest esport, aprenent tècniques de joc. A partir de 12 anys.

Bàdminton Juga a aquest esport de raqueta tan divertit! A partir de 12 anys.

Tenis Taula Seguim practicant amb raqueta sobre taula. A partir de 12 anys.

Volei Platja Iniciació Inicia’t al volei platja, gaudint de la platja a la caiguda del sol. A partir de 16 anys.
 
 

Vibra amb les noves activitats de fitness:

Combo Les Mills Entrena fusionant diferents modalitats de classes de Les Mills, com el Body Combat, el CXWORX, el Body Pump i el GRIT.

TAG Tonifica els tríceps, abdominals i glutis i posa’t a punt.

Marxa Nòrdica Camina pel litoral barceloní amb aquesta activitat sense impacte en la que es coordina el moviment de marxa amb el de bastons, aconseguint un treball molt més complet.

Total Barre Millora la força, flexibilitat, resistència, coordinació i estabilitat dinàmica des d’un treball amb control respiratori, pèlvic i toràcic.

Hatha Meditació Allibera la teva ment preparant-la pel que realment és important i pels pensaments positius.

Hatha Ioga Combina assanes, exercicis respiratoris i mantres per aportar-te calma, benestar físic, mental i emocional. Majors de 16 anys.

TaiTxí Gimnàstica psicofísica que, mitjançant moviments suaus, lents i circulars, desenvolupa els conceptes bàsics de la respiració, la concentració, la relaxació, l’equilibri i la coordinació.

Abdominals Hipopressius Coneixes els beneficis d’aquest treball abdominal? No t’ho perdis, aquest estiu en graella! A partir de 18 anys.

Sènior Fit I per als més actius del club, gaudeix de l’activitat de Sènior Fit per millorar la forma física i adoptar hàbits esportius saludables.

Activitats mai vistes al club:

Combo esport i relax Activitat completa que combina la Marxa Nòrdica, seguida d’un Aiguagim i finalitzant amb un Circuit de Talassoteràpia per relaxar el cos. La millor activitat per gaudir de l’entorn i el millor spa de mar. A partir de 16 anys.

Patinatge Millora la teva tècnica de patinatge mentre practiques diferents exercicis davant el mar. A partir de 16 anys.

Iniciació al running Vols iniciar-te al running? Ara és el moment. Es parteix des d’un nivell bàsic amb l’objectiu de millorar la resistència aeròbica amb una correcta tècnica de carrera. A partir de 16 anys.

Litoral per terra i mar Passeja pel litoral fins al Fòrum, banya't mar en dins, mira la costa des del mar i torna en vaixell. A partir de 12 anys. Abonat 10€ | No abonat 20€ | En col.laboració amb l'Escola Port.

Banana Marítim Seràs capaç de resistir la gran velocitat de la “Banana Marítim” sense caure? Vine sol o acompanyat dels teus amics i gaudeix d’aquesta refrescant experiència, del sol i del mar. A partir de 12 anys. Abonat 6€ | No abonat 12€ | En col.laboració amb l'Escola Port.

Barcelona des d’un veler Navega per veure Barcelona des del mar, observa el litoral i banya't mar en dins. A partir de 12 anys. Abonat 10€ | No abonat 20€ | En col.laboració amb l'Escola Port.


 
Podreu veure els horaris de totes les activitats properament!
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate