Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Claror Marítim, el teu gimnàs a la Vila Olímpica de Barcelona

Fit90, Sevillanes i Sènior FIT: tria el teu curset d'estiu i posa't en forma

6 de juliol, 2018

Ja coneixes tota l'oferta de cursets d'estiu del Claror Marítim? Aquí et deixem algunes propostes d'activitats de fitness!

Ja coneixes tota l'oferta de cursets d'estiu del Claror Marítim? Aquí et deixem algunes propostes d'activitats de fitness:

FIT90

Entrenament intervàl·lic d’alta intensitat. Les sessions estan pensades per a superar la marca i el rendiment dia a dia. Especialment dissenyat per a reduir greixos, millorar la resistència, la força, la velocitat, la potència, i augmentar el rendiment. Juliol i setembre.

Sevillanes

Ball folclòric que es divideix en quatre parts on treballarem, entre d’altres, els “paseillos”, les “passades” i els “careos”.

Sènior Fit

Treball de la condició física general tenint cura de l’esquena, de les articulacions i de la consciència corporal. Sessions dirigides per fisioterapeutes.

Trobaràs l'oferta completa del club aquí!

GTranslate