Claror, més que Fitness!

Participa a la Masterclass Solidària de Sant Jordi per recaptar fons per la Fundació Amics de l’Hospital del Mar

16 d'abril, 2020

Com és tradició, a Claror no volíem deixar de celebrar Sant Jordi tot i l’actual situació excepcional que estem vivint aquest dies. És per això, que dins la campanya per recaptar fons per la Fundació d’Amics de l’Hospital del Mar, hem organitzat una Masterclass Solidària el proper dijous 23 d’abril de 18 a 19:30h a través del nostre perfil d’Instagram @claroracasa.

És una activitat solidària per recaptar fons pels companys i companyes de la Fundació Amics de l’Hospital del Mar que estan a la primera línia per fer front a l’actual crisi sanitària del COVID-19.

Des que vam anunciar que el CEM Marítim es convertia en hospital de campanya per donar servei a l'Hospital del Mar han estat moltes les mostres de suport de persones abonades, usuàries, treballadores, veïnes i amistats de Claror.

Per això iniciem la campanya de recaptació on volem aglutinar les ganes de col·laborar de tota la nostra massa social i vehicular tots els donatius a que l'Hospital del Mar, a través de la Fundació d'Amics de l'Hospital del Mar, pugui adquirir més equipament i material sanitari.

Ja podeu fer la vostra donació a través del següent enllaç >

Tots junts aconseguirem el repte de recaptar 5.000€ per la Fundació Amics de l’Hopital del Mar!

 

 

Masterclass especial a càrrec dels tècnics Claror

El dijous 23 d’abril a les 18h començarem l’activitat especial que constarà de 3 classes diferents:

  • Dance Llatins (Michael i Esteban)
  • GAC (Esteban i Silvia)
  • Body Balance (Esteban i Rocio)

Tot un combo que podràs veure a través del perfil d’Instagram @claroracasa.

Sorteig especial de Sant Jordi

Us animem a que participeu a la Masterclass Solidària i que poseu el vostre granet de sorra en benefici del sector sanitari a través de les donacions que podreu fer als “Amics de l’Hospital del Mar”.

Així mateix, tots aquells que hi participeu i pengeu una foto a Instagram amb el #SantJordiClaror entrareu al sorteig d’un lot de 4 llibres de temàtica esportiva de l’Editorial Amat.

Us esperem el dijous 23 a les 18h al nostre perfil @claroracasa, ens ho passarem d’allò més bé!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate