Claror, més que Fitness!

El 14 de juliol, suma't al Mulla't

8 de juliol, 2019

El diumenge 14 de juliol moltes piscines i equipaments esportius d'arreu de Catalunya ens tornem a sumar al Mulla't, un esdeveniment solidari organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple.

Us convidem a tots i totes a gaudir del dia, nedar uns metres i col·laborar econòmicament amb aquesta causa. La compra d'algun dels productes de merxandatge n'és una bona manera i en trobareu als clubs uns dies abans de l'esdeveniment i fins al 20 de juliol.

L’esclerosi múltiple, la malatia de les 1.000 cares

L'Esclerosi múltiple és una malaltia crònica del sistema nerviós central. Actualment no té cura tot i ser una de les malalties neurològiques més comuns entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats.

És coneguda com la malaltia de les 1.000 cares perquè es presenta en diferents símptomes a cada persona, cosa que en dificulta el diagnòstic.

La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat amb 30 anys de trajectòria que treballa per l'atenció a la persona malalta, la formació i inserció laboral i la sensibilització a la ciutadania. A més, també col·labora en la investigació a través de l'aliança amb el Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya, pol d'excel·lència internacional en la recerca a l'entorn de la malaltia, ubicat al recinte hospitalari de la Vall d'Hebrón.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate