Claror Can Caralleu

Nota informativa de la Fundació Claror en relació a les obres del CEM Can Caralleu

5 de març, 2020

La Fundació Claror, gestora del CEM Can Caralleu, arran d'una informació publicada a la plataforma Change.org i difosa a travès de les xarxes socials, vol manifestar que:
 
  • La informació difosa és falsa, a banda de difamatòria respecte als professionals del centre i dels responsables que duen a terme el seu projecte de remodelació i ampliació.
  • Les obres de remodelació i ampliació del CEM Can Caralleu compten amb tots els permisos, inclosos els que fan referència a l'afectació arbòria.
  • Les obres de remodelació del centre suposen una reordenació a 8 arbres i 3 palmeres que seran trasplantats o substituïts per 9 arbres i 4 palmeres d'acord amb les normatives vigents.
  • És important no confondre el projecte de les obres de remodelació i ampliació del CEM Can Caralleu amb els fets produïts el passat dilluns 2 de març quan, a causa de les darreres fortes ventades viscudes a la ciutat de Barcelona, el moviment d'uns arbres van provocar el trencament de la tanca perimetral del centre. Davant el risc que la tanca i els mateixos arbres poguessin caure sobre el carrer Esports, i per indicació dels Bombers de Barcelona, aquests arbres afectats han estat retirats per garantir la seguretat de les persones, i seran substituïts per uns altres en el mateix emplaçament.
  • La nostra trajectòria, tant respecte a la gestió del CEM Can Caralleu com d'altres centres, demostra la nostra sensibilitat ambiental. Per això, les obres de remodelació i ampliació del CEM Can Caralleu sempre han vetllat per mantenir el màxim respecte al magnífic entorn natural del centre.
  • Tant la Direcció del CEM Can Caralleu com la Fundació Claror han informat àmpliament del projecte de les obres, tant amb informació al mateix club com a l'espai web del centre. Tot i això, estem oberts a oferir informació addicional que qualsevol persona pugui requerir.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate