Claror, més que fitness!

L’equip VIORCAM KH7 per la Titan Desert es va presentar al Claror Marítim

30 d'abril, 2019

VIORCAM KH7, dirigit per Melcior Mauri i August Pascual, és el més nombrós de la 14a edició de la Titan Desert, que va començar diumenge.

VIORCAM KH7, dirigit per Melcior Mauri i August Pascual, és el més nombrós de la 14a edició de la Titan Desert, que va començar diumenge.
 
La 14a edició de la Titan Desert va arrancar diumenge passat, 28 d’abril, a Merzouga. I el dimecres 24 d’abril es va presentar l’equip VIORCAM KH7 al Claror Marítim i al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).
 
L’equip VIORCAM KH7, dirigit i coordinat per Melcior Mauri i August Pascual, compta amb un elenc de 35 ciclistes, entre ells el guanyador de les 3 últimes edicions, Josep Betalú, i Anna Ramírez, guanyadora femenina el 2015 i 2017, i altres noms de referència del ciclisme com Sylvian Chavanel, qui ostenta el títol de més participacions al Tour de França o Abraham Olano, Guanyador de la Volta a Espanya 1998 i Campió del Món en ruta i C.R.I. Els 35 ciclistes del VIORCAM KH7 sumen entre tots els participants 80 edicions de la Titan Desert i és el major equip d’aquesta edició.
 
La presentació va tenir lloc el passat dimecres 24 d’abril al Claror Marítim i al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i va comptar també amb la participació de Matrix, partner dels Clubs Claror en la maquinària de fitness i patrocinador de l’equip VIORCAM KH7. Si voleu veure les imatges de la presentació, feu clic aquí.
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate