Clubs Claror, els teus clubs de fitness i benestar a Barcelona

Suma't al repte LET'S MOVE del 16 de març al 4 d'abril per lluitar contra l'obesitat infantil!

4 de març, 2020

Al Claror Sardenya i Claror Can Caralleu ens hem sumat a la campanya internacional contra el sedentarisme i l'obesitat infantil 'Let's move for a better world', i et convidem a partipar-hi.

Un any més, Technogym, marca líder en maquinària de fitness, promou aquesta campanya a tot el món. La idea és es sumar MOVES (unitat que mesura l'activitat física diària) entre tots el membres d'un club esportiu fent activitat física a la sala de fitness i a la sala Group Cycle per aconseguir arribar com a mínim a 1.000.000 de MOVES, que es converteixen la donació de material esportiu per a un centre educatiu.

En el nostre cas es donaran a l'Institut Teresa Pàmies, és un centre públic d’ensenyament secundari situat al districte d’Horta-Guinardó, que actualment escolaritza 455 nois i noies..

Què he de fer per participar-hi?
Fes activitat a les màquines de càrdio i musculars de la sala de fitness o la sala Group Cycle del Claror Sardenya i dóna els teus MOVES.
 
Com ho he de fer?

T'has de descarregar l'app MyWellnes, i afegir-te al repte mundial 'Let's move for a better world 2020'. Quan entrenis, identifica't a les màquines amb el mòbil o la nova polsera intel·ligent i a sumar MOVES!

Com descarregar l'App MyWellness?
Aquí tens els links per descarregar-la tant per a Android (Google Play) com per a IOS (App Store).

 
  
 

També pots registrat-te al Mywellness Cloud en la versió escriptori per ordinador a www.mywellness.com. Cal que introdueixis el mateix correu electrònic que ens vas indicar quan et vas inscriure al teu club. Si no ens vas facilitar cap correu, passa't per recepció a donar-lo i l’introduirem a la teva fitxa d’abonat, així també estaràs al dia de tot el que passa al teu club.
 
Els participants que aconsegueixin més MOVES s'emportaran una samarreta de regal!

Let's move!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate