Claror Sardenya, el teu club de fitness a la Sagrada Família

Estrenem nou curs de Txiqung a partir d'octubre!

14 de setembre, 2018

Comencem el curs estrenant un nou curs de Txiqung a partir d'octubre, una activitat basada en la medicina xinesa, que cerca l’equilibri entre el cos i la ment a través de la concentració, del control de la respiració, i de senzills moviments.

 

Comencem el curs estrenant un nou curs de Txiqung a partir d'octubre, una activitat basada en la medicina xinesa, que cerca l’equilibri entre el cos i la ment a través de la concentració, del control de la respiració, i de senzills moviments.

L'activitat comença la segona quinzena d'octubre i serà els dimarts i dijous de 7.30 a 8.30h. El preu d'Abonat és 28,42 € i el preu No abonat 41,28€.

Pots inscriure't a la recepció del club i a partir de dilluns 17 de setembre i fins al 28 de setembre a la nova oficina d'atenció al públic del c/ Sardenya 333, baixos (abans d'entrar al túnel d'accés al club).

Aquesta activitat cos-ment t’ofereix una oportunitat única de treballar conceptes que sovint ignorem quan estem entrenant:
 
· Concentració
· Equilibri
· Consciència corporal
· Força i coordinació de la musculatura del CORE
· Prevenció de lesions
· Correció postural
 
Si vols més informació sobre les activitats cos-ment, llegeix aquest article de la Revista Claror:
 
https://www.claror.cat/sardenya/noticia/revista-activitats-cos-ment
 
Anima’t a experimentar per fer més complet i divers el teu entrenament!
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate