Clubs Claror, els teus clubs de fitness i benestar

Entrena amb els teus amics! Us divertireu, us motivareu i us emportareu un regal ;)

17 de gener, 2019

Al Claror Sardenya, Claror Cartagena, Claror Marítim t'ho posem molt fàcil perquè compleixis el teu propòsit d'any nou i vinguis a entrenar perquè si portes un amic o amigaet divertiràs més, et motivaràs, s'acabaran les excuses i a més, us emportareu un regal cadascun!

El teu propòsit per aquest any nou és anar al gimnàs? Al Claror Sardenya, Claror Cartagena i Claror Marítim t'ho posem molt fàcil perquè compleixis el teu propòsit i vinguis a entrenar perquè si portes un amic o amiga, et divertiràs més, et motivaràs, s'acabaran les excuses i a més, us emportareu un regal cadascun!

Com ho veus? Si portes un amic i s’abona al club aquest gener, tu gaudeixes d'un descompte del 50% en la teva propera quota i ell s'emporta un regal de marxandatge:
· Val regal de 10€
· Invitació
· Motxilla plana
· Motxilla petita

 
Per convence'ls a venir a entrenar al teu club amb tu, només els has d'explicar que si s'abonen gaudiran de gener i febrer per només 20€!
 
Aquesta promoció és vàlida per amics que no hagin estat abonats als clubs en els últims 3 mesos.
 
El regal dependrà de la disponibilitat d'estoc dels clubs.
 
 
 
 
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate