Claror Sardenya, esport per a tota la família!

El 27 d'abril arriba el 35è Campionat de natació escolar

8 d'abril, 2019

El 27 d’abril arriba tot un clàssic al barri de la Sagrada Família, el Campionat Escolar de Natació, que enguany celebra la seva 35ena edició.
 
Hi participen els nens i nenes nascuts entre el 2012 i el 1994 de diverses escoles i entitats que fan cursets de natació al Claror Sardenya i Claror Cartagena i que s'han classificat. 
 
Escoles participants
Ceip Sagrada Família, Ceip Jovellanos, Ceip Tabor, Escola Immaculada Vedruna, Ceip La Sedeta, Sant Martí de Calassanç, Marillac, Ceip Fructuós Gelabert, Ceip Ramon Llull, IES Secretari Coloma, Roig Tesàlia, Claror Cartagena i Claror Sardenya. 
 
Selecció dels participants
Els participants són els nens que van realitzar el millor registre de cada escola/entitat (dins la seva categoria) a la presa de temps que es va fer al mes de febrer a l’hora de classe.
De 1r a 6è de primària cada edat és una categoria diferent. A partir de 1r fins a 4t d’ESO i batxillerat, els nedadors nascuts del 2005 al 2006 formen una categoria, i els nascuts del 2004 al 1994 formen la categoria dels més grans. 
 
Competició
La competició consta de 24 sèries, 12 de les quals són de 25m lliures per als nascuts del 2012 al 2010. Els nascuts del 1994 al 2009 neden 50m lliures.
En finalitzar cada torn es realitzarà un relleu de 25x25m format per tots els participants.
 
Torns de competició
Primer torn: nascuts entre 1994 i 2009 (tots dos inclosos) comença a les 15.30h. Els participants han d’arribar abans de les 15.00h per entrar las vestidors i preparar-se. Els familiars poden entrar 15 minuts abnas de l'inici, és a dir, a les 15.15h. Un cop finalitzat el torn, tots els familiars han de sortir de la piscina. Inclosos els que tinguin fills participants en els dos torns, que hauran de tornar a entrar pel control d’accés.
 
Segon torn: nascuts entre 2012 i 2010 (tots dos inclosos) començarà a les 17.15h. Els participants han d’arribar a les 16.30h per entrar las vestidors i preparar-se. Els familiars poden entrar a partir de les 16.50h.
 
Invitacions
Per limitacions d’espai hem limitat l’entrada dels familiars a 3 invitacions per participant. Així doncs, un cop confirmada l’assistència de cada participant seleccionat lliurant la butlleta al monitor responsable de piscina o al control d’accés, es donaran 3 invitacions, que caldrà portar el dia de la competició per poder accedir a la piscina.
 
Les famílies que vulguin disposar de més invitacions les poden sol·licitar al responsable o al control d’accés i es lliuraran només en el cas que ens sigui possible. De la mateixa manera, aquells participants que no necessitin les 3 invitacions, demanem que les retornin al control d’accés o al responsable de l’àrea.
 
Obsequis
Hi haurà copa i/o medalla per als guanyadors/res i un cop finalitzat cada torn de la competició es farà el sorteig d’un obsequi ;)
 
Us hi esperem!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate