Claror Sardenya, esport per a tota la família

Basquetmaníacs, del 27 al 29 de desembre torna el Torneig de Bàsquet Safa Claror!

18 de desembre, 2019

Els propers 27, 28 i 29 de desembre celebrem la 26ena edició del Torneig de Bàsquet Infantil Safa Claror i estem molt contents de poder seguir organizant un esdeveniment 100% basquet total.
 
La competició tindrà lloc al Claror Sardenya al llarg de tres dies en els quals hi participaran deu equips, cinc de masculins i cinc de femenins.
 
Format del torneig
 
El principal objectiu del Torneig és potenciar aquest joc col·lectiu que tant ens apassiona des d’una vessant lúdica per sense perdre l’essència del que significa competir al màxim nivell dins les nostres possibilitats. D’aquesta manera, reunim equips de nivell homogeni perquè cada partit els serveixi per millorar i créixer de cara a la segona meitat de la temporada.
 
Dins la dinàmica del torneig, no ens hem volgut oblidar tampoc de les persones que es sacrifiquen perquè el nostre club pugui nodrir-se de la seva matèria prima, les famílies. Som molt conscients que elles formen part prioritària d’aquest projecte i volem que no només siguin simples espectadors sinó que visquin dins de la pista, juntament amb els seus fills i filles. Amb aquest propòsit hem desenvolupat competicions paral·leles on els pares i mares podran formar part de la victòria del seu equip. D’aquesta manera s’aconsegueix promoure el vincle existent entre famílies i jugadors/es dins del nostre àmbit, de la millor manera que sabem fer, mitjançant el joc del bàsquet i de la seva part més social i divertida
 
En definitiva, volem que gaudiu de tres dies de bàsquet en estat pur, aquell que ens fa oblidar-nos de tot, adorant cada segon del rellotge, i que aquesta vivència quedi integrada en els nostres esportistes com un record molt valuós dins del seu bagatge basquetbolístic.
 
Pots consultar els quadrats dels equips i el reglament del Torneig AQUÍ.
 
Equips participants
 
Categoria Femenina: CB Cornellà, SESE, Joventut de Badalona, CB Sant Josep i Bàsquet Safa Claror
Categoria Masculina: JAC Sants, Unió Esportiva Gaudí, FC Martinenc, CN Terrassa i Bàsquet Safa Claror
 
Els equips jugaran entre 4 i 5 partits en funció de la seva classificació. Rebran una samarreta d’obsequi, així com aigües a l’inici de cada partit.
Tots els enfrontaments seran dirigits per àrbitres designats per la Federació Catalana de Basquetbol .
 
Competicions
 
Two ball
L’equip haurà de presentar un mínim de 5 parelles i un màxim de 8 parelles. Serà obligatori la participació de mínim dos pares i dos mares que hauran d’estar barrejats amb els jugadors. 
 
El repte
En aquesta prova hauran de participar 6 jugadors/es, 1 pare i 1 mare. L'objectiu serà, en un temps màxim de 60 segons, aconseguir encistellar des de 4 posicions delimitades.
 
Territori 6x25
En aquesta prova els participants juguen de manera individual i podran participar tots els integrants de l’equip més dos pares o mares. Es tracta d’encistellar el màxim de cistelles de tres punts en 15 intents
possibles.
 
Troba més informació sobre les 3 competicions aquí.
 
Segueix el torneig a les xarxes socials
 
Farem un seguiment especial del Torneig a Twitter, Facebook i Instagram on podràs deixar-hi els teus comentaris i mantenir-te informat sobre les novetats d'aquesta competició. Per fer-ho només has de ser usuari d'aquestes xarxes socials i seguir-nos o seguir del hashtag #safaclaror
 
Recorda que ara també pots penjar les teves fotos amb el hashtag #safaclaror a Instagram.
 
Molta sort a tots els participants, ens veiem a la pista!
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate