En forma

Veevo by Claror, l'entrenament més complet en 45 minuts

17 d'octubre, 2019

Entrenament funcional, fitboxing, meditació i mental training.

Veevo by Claror és un mètode d’entrenament únic, efectiu i divertit, dissenyat per l’equip de professionals Veevo que consisteix en una sessió de 45 minuts en què es cremen moltes calories, es fa córrer l’adrenalina i s’acaba recuperant l’equilibri cos i ment.
 

Mètode Veevo By Claror

El mètode es basa en la combinació perfecta d'entrenament funcional, fitboxing, mental training i meditació a partir d’exercicis i jocs que recorren a la diversió.

La sessió comença amb l’entrenament funcional que permet posar en marxa tot el cos amb moviments molt complets i d’alta intensitat perquè cada exercici multipliqui el seu efecte.
 
Després ens posen els guants de boxa i passem a la part de fitboxing, amb la que descarreguem tota l’adrenalina mitjançant uns exercicis de boxa sense baralles ni combats, només amb el sac de boxa.

Acabem la sessió amb uns minuts de meditació, en els que el cos queda en un estat de relaxació i equilibri per afrontar els propers reptes que la vida ens imposa. El mètode Veevo deu gran part del seu èxit al moment cos-ment.

La última peça del mètode és el mental training, una tècnica que permet que a cada sessió hi hagi un ambient especial de motivació en grup que canvia la forma d’entrenar. Hi ha un desafiament positiu i una autosuperació estaran molt presents per a una evolució completa.

 
Viu-lo al Claror Sardenya! Gaudiràs de la sensació de posar-te uns guants de boxa per primera vegada i experimentaràs com l'energia recorre el teu cos.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate