Entrenament

Experiències Xp15’ Claror: el millor entrenament de 15 minuts a la sala de fitness

27 de novembre, 2019

Totes les activitats Xp15’ es duen a terme a la sala de fitness sota la supervisió d’un tècnic esportiu. En 15 minuts i mitjançant exercicis d’alta intensitat treballem diferents grups musculars

Sovint quan ens apuntem al gimnàs tenim en ment diferents objectius: tonificació, pèrdua de pes, millora postural, etc… I volem aconseguir aquests resultats d’una forma ràpida, divertida i eficient. A Claror, hem posat en marxa les noves activitats Xp15’ amb les que a través de petits grups d’entrenament, treballem de manera localitzada diferents grups musculars.

Experiències d’entrenament en grup

Totes les activitats Xp15’ es duen a terme a la sala de fitness sota la supervisió d’un tècnic esportiu. En 15 minuts i mitjançant exercicis d’alta intensitat treballem diferents grups musculars.

Es fan activitats Xp15’ a cada hora a la sala de fitness i totes comencen a 2/4 i acaben a 3/4 .

És provada que l’efectivitat de l’entrenament en grup incrementa la motivació entre els usuaris que hi participen. Per això, a les sales de fitness dels Clubs Claror hi trobaràs cada hora una activitat Xp15’, que et permetrà gaudir d’una experiència d’entrenament divertida, ràpida i amb resultats.

Avantatges de les activitats Xp15’

A més de gaudir d’una entrenament en grup reduït, les activitats Xp15’ només duren 15 minuts i es treballa de forma localitzada un grup muscular amb un entrenament d’alta intensitat.

Els tècnics de fitness que imparteixen l’activitat Xp15’ preparen un circuit personalitzat cada vegada, que fa de les Xp15’ una experiència diferent. 

Totes les activitats Xp15’ estan incloses a la quota d’abonament, pel que són gratuïtes per a tots els clients dels Clubs Claror. Així mateix, no és necessari la inscripció prèvia a l’activitat.

Quin tipus d’activitats Xp15’ es duen a terme?

A fi de cobrir tots els grups musculars i tipus d’entrenament, a Claror hem posat en marxa 12 activitats Xp15’ diferents:

Abdominals

 

És un entrenament de força localitzat a la zona abdominal i lumbar.

TRX

 

Entrenament de força general i estabilització del cos utilitzant el TRX.

Kettelbell

 

Entrenament de força general i estabilització del cos utilitzant Kettelbell

Força tren inferior

 

Entrenament que busca enfortir la part inferior del tronc i cames utilitzant material divers.

Força tren superior

 

Entrenament que busca enfortir la part superior del tronc utilitzant material divers

Running

 

Entrenament que busca treballar la resistència cardiovascular utilitzant les cintes de córrer de la sala de fitness.

El·líptica

 

És un treball cardiovascular on el mètode d’entrenament serà per intervals de temps. Es realitzarà a les el·líptiques de la sala de fitness.

Circuit Cardio

 

És un treball cardiovascular on el mètode d’entrenament serà per intervals de temps, watts o distancia. Es combinaran les diferents màquines de càrdio que tenim a la sala de fitness (bicicletes, rems, el·líptiques, cinta), a més d’exercicis càrdio amb el pes corporal.

Rem

 

Entrenament per intervals de temps als rems de la sala de fitness.

Estiraments

 

És un treball d’equilibris amb o sense material en diferents posicions, que es combinarà també amb treball de força de la musculatura estabilitzadora.

Estiraments i mobilitat

 

És un treball de diferents tècniques d’estiraments (actius, passius, PNF, CRAC) i mobilitat articular per millorar la seva amplitud articular.

Ciclo

 

És un treball cardiovascular on el mètode d’entrenament serà per intervals de temps o es podrà utilitzar l’entrenament per watts. Es realitzarà a les bicicletes de la sala de fitness.

Vine a provar l'experiència Xp15' Claror

Totes les activitats Xp15’ han estat dissenyades pel Comitè d’experts del Grup Claror, el que certifica que es duen a terme a totes les garanties de qualitat i supervisió necessàries per la seva correcta execució. T’animes a provar l’experiència Xp15’ Claror? Ves a la Sala de Fitness del teu club!

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate