Cros de Muntanya de Can Caralleu

El Cros de Can Caralleu es consolida com la cursa de muntanya de BCN amb 420 atletes

5 d'abril, 2014

Dissabte 5 d’abril Can Caralleu va acollir la catorzena edició del Cros de Muntanya, l’únic que s’organitza dins de la ciutat de Barcelona. La cursa ha comptat amb la participació de 420 atletes (481 incrits) i es va desenvolupar amb total normalitat en un circuit de 13,4 quilòmetres de distància. Val a dir que la jornada va comptar amb un clima molt agradable en que el sol va lluir tot el matí.
 
El guanyador de la cursa d’enguany en categoria masculina va ser Jordi Garcia (dorsal 88) amb un temps de 0:58:22 i repeteix la victòria que ja va aconseguir en l'edició de 2013. En categoria femenina la guanyadora va ser la crack dels triathlons Sílvia Tremoleda (dorsal 128) que amb una marca de 1:14:21 no va tenir rival. Aquesta corredora és també coneguda per ser la dietista de Leo Messi, jugador del FC Barcelona.
 
 
Marc Nueno i Lucía Prat guanyen el segon Cros infantil
El mateix matí, com ja es va fer l’any 2013, es va fer el Cros Infantil, la cursa per a nois i noies nascuts els anys 2000/01, 2002/03, 2004/05. En la categoria femenina es va imposar Lucía Prat mentre que en la masculina el millor va ser Marc Nueno. Hi van participar un total de 68 nois i noies. 
 
Éxit de participació de la Caminada popular!
Coincidint amb el Cros de Muntanya de Can Caralleu, també es va organitzar la Caminada Popular que transcorre per part del recorregut del Cros i que ja suma la seva tercera edició. La distància a recórrer és d'uns 8 quilòmetres i va comptar la d’un centenar de persones.
 
Moltes gràcies a tots els que vàreu participar d'aquesta festa del running!
 
Ens veiem a la propera! yes
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate