Cros de Muntanya de Can Caralleu, el cros de Barcelona

Repetim amb la caminada popular amb motiu del Cros de Can Caralleu!

14 de març, 2013

El 20 d'abril torna el Cros de Muntanya de Can Caralleu i també torna la Caminada Popular que farem el mateix dia de la cursa. La Caminada transcorrerà per part del recorregut del Cros, la distància serà d’uns 8 quilòmetres i la sortida serà a les 10.15 hores. La participació està oberta a famílies amb nens sempre i quan vagin acompanyats d’adults.

Les inscripcions es podran fer a la recepció del CEM Can Caralleu i estaran obertes fins al 10 d’abril o fins exhaurir dorsals. El preu de la inscripció és de 8€ pels adults i gratuïta per als infants nascuts a partir del 1997 (acompanyats per un adult), i és imprescindible inscriure’s per a participar. Inclou samarreta tècnica i botifarrada.

Els participants podran utilitzar els vestidors de Can Caralleu i també tindran servei de guarda-roba i servei de mainadera infantil a partir de les 9.30 hores.

Us hi esperem!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate