Cros de Muntanya de Can Caralleu, el cros de Barcelona

El Cros de Can Caralleu es consolida com la cursa de muntanya de BCN amb 454 atletes!

20 d'abril, 2013

Dissabte 20 d’abril Can Caralleu va acollir la tretzena edició del Cros de Muntanya, l’únic que s’organitza dins de la ciutat de Barcelona. La cursa va comptar amb la participació de 454 atletes.

La cursa es va desenvolupar amb total normalitat en un circuit de 14 quilòmetres de distància. Val dir que la jornada va comptar amb un clima molt agradable en que el sol va lluir tot el matí.

El guanyador de la cursa d’enguany en categoria masculina és Jordi Garcia amb un temps de 1:00:49 mentre que en categoria femenina la guanyadora és Anna Brito amb una marca d’1:24:09 i repeteix la victòria que ja va aconseguir en l'edició de 2012.

En categoria d'equips, els clubs guanyadors de la prova van ser l'ASIC Running en homes i el VINTRÓ en dones.

Consulta les classificacions completes del Cros 2013

 

Cros infantil
Enguany s'estrenava el Cros Infantil per a nois i noies nascuts els anys 1999/00, 2001/02, 2003/04. En la categoria femenina es va imposar Laura Torres mentre que en la masculina el millor va ser Pau Salomó. Hi van participar un total de 67 nois i noies.

 

Caminada popular
Coincidint amb el Cros de Muntanya de Can Caralleu, també es va organitzar la Caminada Popular que transcorre per part del recorregut del Cros. La distància a recórrer és d'uns 8 quilòmetres i va comptar amb una participació de 100 persones.

La jornada esportiva va acabar amb una botifarrada popular!

Trobaràs més informació i fotos al Twitter @croscancaralleu

 

Us esperem l'any que ve!

 

 

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate