Cros de Muntanya de Can Caralleu

Tot el que has de saber si corres el Cros aquest dissabte 3 de març

1 de març, 2018

Si t'has inscrit al Cros de Muntanya d'aquest dissabte 3 de març, no et pots perdre aquestes últimes recomanacions que et fem des de l'organització.

Recollida dorsal i bossa del corredor
Es poden recollir els dorsals amb xip i la bossa del corredor el divendres 2 de març de 8 a 20h a recepció, i el mateix dissabte 3 de març a partir de les 8 hores i fins 30 minuts abans de cada cursa al pavelló, situat a la part alta del club.

Horaris de les curses
10.00 hores Cros de 17km
10.15 hores Cros de 9km
10.30 hores Cros Infantil 2 i 4km

Nota: el temps màxim per completar el pas pel km 3,5 és de 35 minuts. A aquells corredors que no l'hagin completat en el temps estipulat, se'ls desviarà al Cros de 9km, ja que l'organització ha de desmuntar el circuit a partir d'aleshores.

Previsió meteorològica
Consulta la previsió meteorològica per al dia de la cursa. Així podràs escollir el millor material per afrontar la carrera.

La cursa es realitzarà sempre i quan l’organització tingui garanties que les inclemències meteorològiques no posen en risc la integritat física dels corredors. Si s'escau, es decidirà l'anul.lació de la prova.

Vine amb temps i en transport públic
El Centre Esportiu Municipal Can Caralleu està al carrer dels Esports número 2-6. Per arribar a Can Caralleu és millor agafar transport públic ja que és difícil trobar aparcament si vens amb vehicle privat.
En autobús: 66, 60 i V3.
En Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: l'estació més propera és la de 'Reina Elisenda'. Està a 15 minuts caminant de Can Caralleu.
Si ho prefereixes també pots venir en bicicleta.
En cotxe o moto: es pot accedir en vehicle particular a Can Caralleu, per aquestes vies:
- Ronda de Dalt, sortida nº 9 "Sarrià-Can Caralleu"
- Avinguda Josep V. Foix - Via Augusta
Recordeu que és una zona on l’aparcament és molt limitat.

Punts d'interès el dia de la cursa
Dorsals i guardaroba: Al pavelló.
Sortida i arribada: Camp de futbol.
Vestidors i dutxes: Els que estan situats al camp de futbol.
Entrega de premis: Podi situat al camp de futbol, després de cada cursa.

Avituallament
3 punts al Cros de 17km (als kms 3,5 aigua, 11 aigua i isotònic i 14,5 aigua), 2 punts al Cros 9km (aigua al km 3,5 i 6,3), a l'arribada aigua, isotònic, fruita, i botifarrada final.
L'avituallament de fruita és gentilesa de Bon Preu, i l'avituallament líquid de Nutrisport.

Fira del corredor
Durant tot el matí celebrarem la fira de corredor i inflables per als més joves.
Trobareu diferents carpes de marques com EB Expasión Biològica, de cosmètica natural, i Snëp, de nutrició esportiva.

El podòleg Ibán Grau, de Grau Podologia, assessorarà els corredors a la carpa mèdica i resoldrà qualsevol dubte abans o després de la cursa. També donarà un cop de mà als serveis mèdics de la cursa en cas que algú prengui mal.

Dia mundial de la natura i mesures medioambientals
El dia 3 de març és el Dia Mundial de la Natura, i la coincidència amb el Cros ens ha animat a fer-ne difusió. Aquest dia ens ofereix una ocasió de celebrar la bellesa i varietat de la flora i la fauna, així com la de crear consciència dels múltiples beneficis que la conservació d’aquestes formes de vida té per a la humanitat. A més del seu valor intrínsec, la fauna i la  flora contribueixen als aspectes ecològics, genètics, socials, econòmics, científics, educatius, culturals, recreatius i estètics del desenvolupament sostenible i del benestar dels éssers humans.
No deixeu de visitar la carpa de Sèlvans, dedicat a la preservació dels boscos antics, i de Transpirenaica Social i solidària, un projecte social i natural molt apassionat.

Enguany ens hem decidit a utilitzar gots 100% biodegradables pels avituallaments de la muntanya i un d'especial a l'avituallament final, serà una petita sorpresa ;).

També obsequiarem els participants amb una planta aromàtica, que podreu recollir a l'arribada.

Respecta el medi ambient durant la cursa
Recorda respectar l'entorn natural, ja que el Cros es desenvolupa al Parc Natural de Collserola.

Segueix l'actualitat del Cros a les xarxes socials
Et recomanem que ens segueixis a Facebook i Twitter per tenir accés a l'actualitat informativa del Cros. T'animem a compartir les teves publicacions de la matinal a Facebook, Twitter o Instagram amb el hashtag #croscc.

Força i molts ànims yes!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate