Cros de Muntanya de Can Caralleu

El 21 de març torna el Cros de Muntanya amb circuits de 15 i 7,5km!

2 de febrer, 2015

Can Caralleu organitza, el proper dissabte 21 de març, la quinzena edició del Cros de Muntanya Can Caralleu, que en aquesta ocasió presenta la possibilitat d'escollir entre dos recorreguts: un de 15 quilòmetres per als més atrevits i un altre de 7,5 quilòmetres per als iniciats. En la cursa de 15 quilòmetres hi ha disponibles un màxim de 400 dorsals i en la de 7,5 quilòmetres s'hi podran inscriure un màxim de 150. A més, enguany l'organització de la cursa ho aprofitarà per celebrar el Dia Mundial dels boscos amb activitats de natura i esportives per a totes les edats.


La major part del recorregut es fa pel Parc Natural Protegit de Collserola La sortida serà a Can Caralleu a les 10 hores en la versió de 7,5 quilòmetres i a les 10.15 hores en la de 15 quilòmetres. El repartiment de premis es farà a partir de les 12.30 hores. 

Inscripcions
És imprescindible inscriure’s per a participar. Els abonats de Can Caralleu han d'inscriure's presencialment a la recepció del club i el preu és de 10€ (12€ sense xip propi). Els no abonats han de fer-ho via web i el preu és de 15€ (17€ sense xip propi). Inclou dorsal, motxilla trailrunning i botifarrada.

Tant si ets federat, com si ets un amant de l'atletisme o els reptes... apunta-t'hi online aquí a partir del 2 de febrer.

Entrenament preparatori el 14 de març
I si ja tens molt clar que hi vols córrer, no et perdis el reconeixement que farem del circuit el dissabte 14 de març a les 10 hores. Durant la trobada farem un entrenament de resistència i donarem cosells per afrontar amb garanties la cursa.
Per participar en aquest entrenament cal que t'inscriguis a la recepció de Can Caralleu o enviant un correu electrònic a cros@cancaralleu.cat

El CROS INFANTIL es consolida amb una tercera edició
Després de la bona acollida de les dues primeres edicions, aquest any repetim amb el Cros infantil. El circuit transcorrerà pel Parc de l’Oreneta, en el primer tram del circuit del Cros de Muntanya. La sortida i arribada serà al CEM Can Caralleu. La distància a recórrer serà d’uns 2 km i la sortida serà a les 10.40h.

Hi haurà categories masculina i femenia: nascuts el 2001/02, 2003/04 i 2005/06. 

És imprescindible inscriure’s per a participar. Inscripcions fins al 10 de març o fins exhaurir dorsals, a la recepció de Can Caralleu. El preu de la inscripció és de 5€. Inclou dorsal, motxilla trailrunning i botifarrada.

Quarta CAMINADA POPULAR
La Caminada Popular transcorrerà per part del recorregut del Cros. La distància a recórrer serà d’uns 8 km i la sortida serà a les 10.30h. La participació està oberta a famílies amb nens sempre i quan vagin acompanyats d’adults.

Inscripcions fins al 10 de març o fins exhaurir dorsals, a la recepció de Can Caralleu.

El preu de la inscripció és de 8€ pels adults i gratuïta per als infants nascuts a partir del 1998 (acompanyats per un adult), i és imprescindible inscriure’s per a participar. Inclou motxilla trailrunning i botifarrada.

Més informació
www.crosclaror.cat/cancaralleu

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate