Cros de muntanya de Can Caralleu

  Inscripcions obertes al Cros de Muntanya de Can Caralleu del 23 de març, t'hi esperem!

  31 de gener, 2019

  Can Caralleu organitza la dinovena edició del Cros de Muntanya Can Caralleu el proper dissabte 23 de març, que inclou 2 curses per adults i 2 per a infants.

  Can Caralleu organitza la dinovena edició del Cros de Muntanya, el proper dissabte 23 de març, amb 2 curses per adults i joves, i 2 per a infants.

  Pels adults i joves hi ha una cursa de 17 quilòmetres, dirigida als corredors i corredores més atrevits, i un altre de 8 quilòmetres, per als que s'inicien en el trailrunning. En la cursa de 17 quilòmetres hi ha disponibles un màxim de 350 dorsals i en la de 8 quilòmetres s'hi podran inscriure un màxim de 150.

  La major part dels dos recorreguts es fan pel Parc Natural de Collserola, i són gairebé iguals a l’edició anterior però en sentit contrari. El circuit és per corriols en terreny irregular, amb obstacles naturals i forts desnivells.
  El temps invertit per fer les curses dependrà molt de l'estat de forma dels participants, però mai podrà superar les dues hores i mitja per entrar a la classificació.

  La sortida serà a Can Caralleu a les 10 hores en la versió de 17 quilòmetres i a les 10.15 hores en la de 8 quilòmetres.
   
  El Cros Infantil també té dues distàncies: 2 i 4km, en funcio de l'edat.
  La cursa de 4 quilòmetres per les categories Infantil i Cadet, i el clàssic de 2 quilòmetres per els categories Benjamí i Aleví. En els dos recorreguts s'hi podran inscriure un màxim de 50 dorsals, i els dos circuits transcorreran pel Parc de l’Oreneta i voltants de Can Caralleu.

  Les sortides i arribades seran a Can Caralleu a les 10.30h, per les dues curses.

  Inscripcions
  Les inscripcions es fan exclusivament online fins al 17 de març a les 23.59h o fins a exhaurir els dorsals.
  El preu és de 15€ en el Cros de 17 i de 8km i 5€ en el les curses del Cros Infantil. Inclou dorsal amb xip, samarreta, foto i vídeo de l'arribada a meta i botifarrada.
   
  Inscriu-te al web del Cros www.croscancaralleu.cat, on hi trobaràs també tota la informació pràctica de cada cursa

  Estigues al dia seguint-nos als perfils d'Instagram, Facebook i Twitter de Can Caralleu i amb l'etiqueta #croscc.

  T'esperem per córrer tocant el cel de Barcelona!

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate