Nota informativa

  Anul.lació del Cros de muntanya Can Caralleu 2020

  14 de març, 2020

  Us comuniquem que complint les mesures de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya davant la Covid19 orientades a contenir l’expansió del coronavirus i protegir els col·lectius vulnerables, anul.lem el Cros de muntanya de Can Caralleu previst pel proper dissabte 28 de març. És moment de quedar-se a casa davant l’excepcional situació sanitària i social en què ens trobem.
   
  La decisió d’anul.lar i no d’ajornar per més endavant, ve donada pel fet que el Claror Can Caralleu està inmers en unes importants obres de remodelació, que d’aquí uns mesos complicaran l'assistència massiva de persones al club i les circulacions.
   
  L'import de la inscripció s'ha retornat automàticament a tots els participants, i la idea és celebrar la 20a edició al 2021. Us mantindrem informats.
   
  Gràcies per la vostra comprensió.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate