Cros de muntanya de Can Caralleu 2019

  Florence Bertholet i Sergi Masip repeteixen podi com a campions absoluts en la cursa de 17km, i Laura Fernández i Carles Montllor s'imposen en 8km

  23 de març, 2019

  El Cros de Can Caralleu es consolida com la cursa de muntanya de BCN amb prop 600 atletes i els dorsals esgotats dies abans.

  Aquest dissabte 23 de març Can Caralleu ha acollit la dinovena edició del Cros de Muntanya. La cursa ha comptat amb la participació de prop de 600 atletes, amb els dorsals esgotats dies abans, i s’ha desenvolupat en un clima de sol i forta calor.

  Sergi Masip i Florence Bertholet guanyen la cursa de 17km
  El guanyador absolut de la cursa de 17 quilòmetres d’enguany en categoria masculina és Sergi Masip (dorsal 270), que repeteix com a campió absolut per segons any consecutiu. El corredor ha passat el primer per meta amb un temps de 1:16:26, seguit ben d'aprop pel segon classificat.
  En categoria femenina la guanyadora és, un cop més, Florence Bertholet (dorsal 114) que s'ha imposat amb una marca de 1:38:39, i que repeteix triomf per cinquè any seguit.

  Carles Montllor i Laura Fernández guanyen la cursa de 8km
  El guanyador absolut de la cursa de 8 quilòmetres d’enguany en categoria masculina és Carles Montllor (dorsal 309). El corredor s'ha imposat amb claredat amb un temps de 0:37:01. En categoria femenina la guanyadora és la Laura Fernández (dorsal 104) que amb una marca de 0:46:12, a gairebé 1 minut de la segona clssificada.

  Cros infantil
  Durant el mateix matí, s’ha celebrat el Cros Infantill de 4km, per a nois i noies nascuts del 2002 al 2005 i el de 2km, la cursa per a nois i noies nascuts els anys del 2006 al 2009.

  Consulta aquí la classificació completa.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate