Cros de muntanya de Can Caralleu

  Tot el que has de saber si corres el cros aquest dissabte 23 de març

  20 de març, 2019

  Com a participant del Cros de Muntanya d'aquest dissabte 23 de març, no et pots perdre aquestes últims recordatoris que et fem des de l'organització.

  Recollida dorsal i bossa del corredor
  Es poden recollir els dorsals amb xip i la bossa del corredor el divendres 22 de març de 8 a 19h a recepció, i el mateix dissabte 23 de març a partir de les 8 hores i fins 30 minuts abans de cada cursa al pavelló, situat a la part alta del club.

  Horaris de les curses
  10.00 hores Cros de 17km
  10.15 hores Cros de 8km
  10.30 hores Cros Infantil 2 i 4km

  Nota: el temps màxim per completar el pas a les curses de 8 i 17km pel km 4,5 és de 45 minuts. A aquells corredors de 17km que no l'hagin completat en el temps estipulat, se'ls desviarà al Cros de 8km, ja que l'organització ha de desmuntar el circuit a partir d'aleshores. Consulta el reglament de la cursa aquí.

  Previsió meteorològica
  Consulta la previsió meteorològica per al dia de la cursa. Així podràs escollir el millor material per afrontar la carrera.

  Tot i que pinta un temps excel.lent, la cursa es realitzarà sempre i quan l’organització tingui garanties que les inclemències meteorològiques no posen en risc la integritat física dels corredors. Si s'escau, es decidirà l'anul.lació de la prova.

  Vine amb temps i en transport públic
  El Centre Esportiu Municipal Can Caralleu està al carrer dels Esports número 2-8. Per arribar a Can Caralleu és millor agafar transport públic ja que és difícil trobar aparcament si vens amb vehicle privat.
  En autobús: 66, H2, V3, V9 i 130.
  En Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: l'estació més propera és la de 'Reina Elisenda'. Està a 15 minuts caminant de Can Caralleu.
  Si ho prefereixes també pots venir en bicicleta particular o en Bicing (Reina Elisenda).
  En cotxe o moto: es pot accedir en vehicle particular a Can Caralleu, per aquestes vies:
  - Ronda de Dalt, sortida nº 9 "Sarrià-Can Caralleu"
  - Avinguda Josep V. Foix - Via Augusta
  Recordeu que és una zona on l’aparcament és molt limitat.

  Punts d'interès el dia de la cursa
  Dorsals i guardaroba: Pavelló.
  Sortida i arribada: Camp de futbol.
  Vestidors i dutxes: Els que estan situats al camp de futbol.
  Entrega de premis: Podi situat al camp de futbol, després de cada cursa.

  Avituallaments
  3 punts d'avituallament líquid al Cros de 17km (als kms 3,2, 9,1, 15,3), 2 punts al Cros 9km (aigua al km 3,2 i 6,3), a l'arribada aigua, isotònic, fruita, i botifarrada final.
  L'avituallament de fruita és gentilesa de Bon Preu, i l'avituallament líquid de Nutrisport.


  Som sostenibles
  El dia 21 de març és el Dia Internacional dels Boscos, i la coincidència amb el Cros de muntanya de Can Caralleu ens ofereix una ocasió especial per celebrar la bellesa i varietat de la flora i la fauna, així com la de crear consciència dels múltiples beneficis que la conservació d’aquestes formes de vida té per a la humanitat.
  El Cros recorre camins i senders del Parc Natural de Collserola i per això us convidem a respectar l'entorn natural i no llençar-hi escombraries durant la cursa.
  Utilitzem gots 100% biodegradables pels avituallaments de la muntanya i un got reutilitzable a l'avituallament final, que serà un petit regal pels corredors. A més, farem recollida selectiva.
  També obsequiarem els participants amb una planta aromàtica, que podreu recollir a l'arribada.

  Tallers de natura en família
  Taller: Seguint les petjades del solell de Collserola
  Els amics i amigues del Parc de Collserola ens ensenyaran a seguir el rastre de petjades que deixen alguns dels animals més habituals dels vessants assolellats de Collserola. Descobrirem quins són i quines són les seves necessitats bàsiques per viure-hi.
  2 grups: d’11 a 12h o de 12 a 13h | Pineda

  Taller: Plantem flors
  Veniu a plantar flors i donem la benvinguda a la primavera
  D’11 a 13h | Rambleta pavelló
  Segueix els rètols de les petjades i les flors que trobaràs pel club!


  Segueix l'actualitat del Cros a les xarxes socials
  Et recomanem que ens segueixis a Instagram, Facebook i Twitter per tenir accés a l'actualitat informativa del Cros. T'animem a compartir les teves publicacions de la matinal als teus perfils amb el hashtag #croscc.

  Força i molts ànims yes!

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate