Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

Consulta els tracks i mapes dels recorreguts

Ara dos recorreguts per escollir: 17km i 7,5km

El recorregut de la divuitena edició del Cros de muntanya de Can Caralleu tindrà dues versions: una de 17 quilòmetres i una altra menys exigent de 9 quilòmetres, la major part dels quals és per corriols del Parc Natural Protegit de Collserola i cal respectar l’entorn natural. També hi ha dos recorreguts pel Cros Infantil 2 i 4 quilòmetres, en funció de l'edat.
El punt de sortida de les curses és al camp de futbol i la pista de tartà de Can Caralleu, i el punt d'arribada portarà de nou els participants a les instal·lacions de Can Caralleu, on  se celebrarà el lliurement de premis després de cada cursa.

Descarrega't a continuació el track i mapa de cada cursa:

Cros 17km
Descarregar track i perfilMapa

Cros 9km
Descarregar track i perfil - Mapa

Cros Infantil 4km
Descarregar track i perfilMapa

Cros Infantil 2km
Descarregar track i perfil - Mapa

 

Collserola et Cuida, Cuida Collserola
El Parc Natural de la Serra de Collserola per la seva situació és un dels principals espais naturals del Barcelonès, és compromís de tots, corredors/es, organitzadors i empreses vinculades a les activitats en el medi natural vetllar per la preservació dels seus valors naturals perquè segueixi mantenint el seu important paper ecològic i paisatgístic.
 
 

 

GTranslate